10 femei care au demonstrat că frumusețea nu are limite

Aceste modele schimbă percepția lumii despre modelling, frumusețe și perfecțiune. Fiecare din aceste 10 modele e o fată unică și neobișnuită. Ele nu sunt ca celelalte modele, și anume acest lucru le-a făcut să lupte de două ori mai mult să ajungă acolo unde și-au dorit, și astfel, reprezintă un exemplu pentru întreaga omenire că frumusețea nu are limite.

Chantelle Brown-Young

1

Modelul canadian în vârstă de 20 de ani suferă de o afecțiune a pielii care se manifestă prin depigmentarea pielii. Odată remarcată la America’s Next Top Model au urmat contracte cu renumite branduri.

Viktoria Modesta

2

Modelul și cântăreața letoniană a suferit 15 intervenții chirurgicale la piciorul afectat la naștere, din păcate, medicii au fost nevoiți să-l amputeze. Doar că acest lucru i-au dat Victoriei o încredere și o dorință mai mare pentru a reuși. Astăzi, Victoria este un exemplu de inspirație pentru multă lume.

Mașa Telina

4

Modelul ucrainean cu ochi neobișnuiți de mari. Mai e cunoscută ca ,,elful cel drăguț”

Carmen Dell’Orefice

5

Are 84 de ani și rămâne până în prezent să fie una din cele mai cotate modele pe podium și în revistele de modă.

Jemie Brewer

6

Este primul model cu sindromul Down, iar mai nou și actriţă. În vârstă de 30 de ani, Jamie Brewer, se filmează în serialul de televiziune “American Horror Story”. Tânăra este un adevărat exemplu pentru toate fetele din această lume care transmite un mesaj clar că important e să îți dorești să devii ceva, restul sunt doar motive.

Denise Bidot

7

Modelul puerto rican în vârstă de 28 de ani e una dintre cele mai cotate modele XXL. Denise se mândrește că a devenit un exemplu pentru femeile de 55 de kilograme cu plus.

Casey Legler

 

8

Modelul francez care a reușit să încheie un contract ca și bărbat, deși Cassie e sută la sută femeie. În alte cuvinte Cassie a început să apară în spoturi publicitare pentru haine bărbătești. Are o înălțime de 1,88 cm, iar tunsoarea scurtă, pomeții ascuțiți și bărbia proeminentă întruchipează trăsăturile unui bărbat destul de tânăr.

Moffi

 

9

Ea este numită noua Kate Moss, iar strabismul a ajutat-o să se diferențieze de celelalte modele

Diandra Forrest

10

Diandra e un albino afro-american cu ochii verzi. Albinismul printre oamenii de culoare e foarte rar întâlnit, iar în cazul industriei de modelling este un factor foarte apreciat.