10 roluri hidoase care le-a adus faima unor actori frumoși

Ca să reușești să te transformi atât de radical pentru un rol este nevoie de multă măiestrie și talent, atât din partea actorului, cât și a make up artistului. Unor actrițe le-a reușit acest lucru atât de bine încât nu mai sunt recunoscute de nimeni.

Noi am decis să desecretizăm 10 personaje renumite și să descoperim adevăratele chipuri care se ascund sub această mască.

„Poveşti de groază americane”

actor11

După rolul lui Pepper în acest serial, frumoasa Naomi Grossman nu s-a trezit renumită din simplu motiv că nimeni nu a recunoscut-o. În fiecare zi aceasta stătea la machiaj câteva ore, iar transformarea a fost uluitoare.

„Teoria Big Bang”

actor10

Deși, inițial, aceasta trebuia să aibă un rol epizodic, felul cum a jucat i-a determinat pe realizatorii filmului s-o treacă pe Melissa în categoria actorilor principali.

„Harry Potter” vs „Dădaca McPhee”

actor1 actor2

Este una dintre cele mai de vază actrițe a Marii Britanii, a fost laureată a premiului Oscar de 2 ori și acceptat să joace roluri foarte hidoase cum sunt cele de mai sus. Fiind întrebată cum de a acceptat să intre în pielea la astfel de personaje, actrița a comentat: „Dacă vrei să-ți arăți frumusețea devino fotomodel. Actoria este o cu totul altă profesie.”

„Sub soarele Philadelphiei”

actor3

Thesy este o actriță de teatru care nu s-ar fi gândit niciodată că i s-ar potrivi un rol atât de hidos. Aceasta s-a considerat întotdeauna o femeie atrăgătoare, rolul lui Margaret a demonstrat, însă, că aceasta poate fi și altfel.

„Fete rele”

actor4

Actrița americană Lizzy Caplan este cunoscută pentru 2 fapte: 6 ani de relație cu actorul Matthew Perry  și rolul adolescentei neordinare din filmul „Fete rele”.

„Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă”

actor5

Toți erau convinși că frumoasa Zendaya se va potrivi perfect cu rolul de iubită a protagonistului din Omul-Păianjen, însă mulți au fost uimiți s-o vadă pe Michelle mai puțin atrăgătoare decât de obicei.

„Urzeala tronurilor”

actor6

Cele două roluri sunt total antagoniste. Mereu zâmbitoarea Gemma s-a transformat în serioasa și furioasa Asha. Această diferență  nu se explică decât printr-un profesionalism de invidiat al actriției.

„Scooby-Doo”

actor7

Când a primit acest rol, Linda avea deja o experiență largă în domeniul cinematografiei. Pentru ea, rolul Velmei a fost o provocare, la fel ca și noua imagine pe care trebuia s-o prezinte.

„Fiecare se crede normal”

actor8

Acest rol i-a adus actriței o nominalizare la Oscar, fiind cea mai tânără nominantă din istoria Oscarului. Acum Abigail are 21 de ani și arată cu totul altfel decât în acest film.

„Frații vitregi”

actor9

Este una dintre puținele istorii în care din rățușca cea urâtă cineva se transformă în lebada frumoasă. Schimbarea e evidentă!

Sursa