10 secrete din bucătăria profesionistă! Sigur nu le știai

Inteligența vine cu vîrsta, iar în bucătărie sunt foarte importante păstrararea și transmiterea secretelor celor care iubesc cu adevărat să gătească. Pentru că știind câteva trucuri simple vei reuși să gătești mai rapid, să păstrezi produsele un timp mai îndelungat și gătești ca un adevărat master chef.

Scutură cu putere timp de un minut un ou crud, apoi pune-l la fiert. Astfel vei obține un ou de ,,aur”.

1

Nu aruncați verdeața îngălbenită. O puteți aranja într-un vas pentru formarea gheții, iar în loc de apă turnați ulei de măsline. Delicioasă pentru paste sau salate.

2

Dacă vreți să redați gustul inițial de pizza, nu o încălziți în cuptorul cu microunde, dar încălziți-o la tigaie.

3

Un truc simplu pentru a obține jumătăți egale de roșii cherry în timp record. Presați ușor roșiile cherry între două farfurii și cu un cuțit trece între aceste două farfurii, astfel veți obține roșii cherry tăiate egal.

4

Dacă vă rămâne nutella pe fundul borcanului, adăugați lapte fiert și veâi obține o ciocolată fierbinte delicioasă.

5

Pentru a vă bucura o perioadă mai lungp de broccoli și țelină păstrațile acoperite cu hârtie de copt.  

7

Un mic dejun copios din bacon și ouă prăjite la tigaie

8-1

8

Ananasul se păstrează cu vârfurile frunzelor în jos, astfel el se va coace mai rapid și va fi mai dulce

9

Pentru a separa ușor frunzele de varză, da-ți cu varza de masă sau de fundul de lemn

10