(15 imagini) FENOMENAL cum acești pictori creează ILUZII OPTICE pe care nici nu le intuim!

Talentul nu are limite! Cu adevărat au demonstrat asta pictorii, ai căror lucrări vi le prezentăm. Sunt coperte de reviste sau stop- cadru din viața obișnuită? Picturi? Portrete? ADEVĂR sau ILUZIE?

NU LĂSA MINTEA SĂ CREADĂ CEEA CE VĂD OCHII !

1.DIEGO FAZIO

Ai impresia că acest pictor este un Printer. De fapt, este o operă în creion și cărbune. Pentru realizarea unei picturi artistul dedică 200 de ore de efort.

a1

2.OMAR ORTIZ

Cartea de vizită a acestui pictor sunt culorile și nuanțele vii și rupte din natură. Deși laconic în detalii, pune accentul pe linii, pe ondulările și frumusețea corpului uman din toate perspectivele.

a2

3.GREGORY THIELKER

Este un artist al ploii. Tablourile lui amintesc de o priveliște prin sticla automobilului prin ploaia abundentă. Acuarelă, culori în ulei și pasiunea pentru stropii de ploaie nostalgică, iaca 3 atribute ale pictorului.

a3

4.RUTH TYSON

Artistă plastică britanică, care își exprimă opera prin grafit, creioane acuarelă cerate și rareori apelează și la vopsele.

a4

5. ROBERTO BERNARDI

Într- adevăr ochii văd ceea ce mintea nu poate să creadă. O imagine care  este întru totul asemănătoare unei poze, este de fapt, o pictură!

a5

6.ROBIN ELEY

Pictorul din Londra creează tablouri realiste imense, folosind pictura în ulei. Ceea ce îl caracterizează, el acoperă nuditatea corpului uman cu o peliculă transparentă, care deși pictată și ea, pare a fi ceva extra- tablou. 

a6

7.GOTTFRIED HELNWEIN

Cu adevărat artist plastic care se regăsește și în pictură, sculptură, fotografie, activând tot potențialul său creator. Mizează pe acuarelă, preponderent.

a7

8.VINCENT FANTAUZZO

Pictor australian, care l- a reprodus pe tabloul de mai jos, pe actorul Heath Ledger, cu doar câteva săptămâni înainte de decesul renumitului actor (((

a8

9.KAMALKY LAUREANO

Pictor renumit din Republica Dominicana. Specific îi este aplicarea vopselelor acrilice pe pânză. A exprima prin pictură o poză din viață pentru acest artist înseamnă a reda VIAȚA ÎNSĂȘI !

a9

10.PAUL CADDEN

Simplu: creionul de grafit (creionul școlar). Simplu: dragoste față de creație. Două instrumente necesare acestui artist pentru a reda fiecare rid, fiecare ondulare, fiece mică emoție. Cu adevărat: TOT CE E SIMPLU E GENIAL !

a10

11.THOMAS ARVID

Pictorul are o pasiune bizară- TEMA VINULUI și toate cele auxiliare acestuia: sticle, dopuri, tirbușoane variate și pahare simpliste înfrumusețate de paleta de culori ale vinului. Colecția acestui artist mai este metaforic numită: “VINĂRIA LUI THOMAS ARVID”

a11

12.BRYAN DRURY

Pictor american care și- a regăsit talentul în realism. Opera lui redă proprietățile organice ale pielii omului, urmărind să scoată la iveală ceea ce oamenii încearcă să camufleze.

a12

 

13.YIGAL OZERI

Creația sa- jocul de lumini și umbre, paleta de lumini și culori ale Soarelui. El este pictorul LUMINII SOLARE. Opera lui- iluzia fotografiei naturiste autentice.a13

14.TANER CEYLAN

Cunoscut artist plastic turc, adeptul hiperrealismului. Opera sa- o imitație a fotografiei prin intermediul vopseleor acrilice. SĂ VEZI și SĂ NU CREZI!!!

a14

15.ANDREW TALBOT

Pictorul englez de la vârsta de 15 ani și- a format propriul modus operandi: realismul izbitor și culorile suculente.

a15