9 tipuri de îmbrățișări care spun totul despre ceea ce simte partenerul tau

Nu orice bărbat știe să-și destăinuiască sentimentele prin cuvinte, de aceea, în locul lui o poate face limbajul corpului.

Cum să-ți dai seama ce simte el pentru tine după modul cum te îmbrățișează? Află de mai jos.

1. Îmbrățișare de la spate

Aceasta vorbește despre faptul, că el e gata mereu să te protejeze de pericole și nu se teme să ia asupra lui anumite responsabilități și obligații. Este un adevărat cavaler, alături de care te vei simți mereu în siguranță.

2. Îmbrățișare față în față, cu mânile la talie

Dacă încă nu ai auzit de la el declarația de dragoste, să știi că această îmbrățișare ți-o demonstrează. El e îndrăgostit peste cap și e gata să ți se dedice întru totul. Însă trebuie să fii precaută, fiindcă astfel de bărbați pe cât de repede se îndrăgostesc, pe atât de rapid își pierd și interesul.

3. Îmbrățișare cu bătaie pe spate

Aceasta este o îmbrățișare ce miroase mai mult a prietenie, decât a iubire. De la o astfel de persoană nu trebuie să te aștepți la sentimente profunde de dragoste. Dacă iubitul tău obișnuiește să te îmbrățișeze doar așa, ar trebuie să te pui pe gânduri.

4. Îmbrățișare cu priviri ochi în ochi

Dacă el te îmbrățișează tandru și te privește în ochi, poți fi sigură de faptul că între voi se leagă o relație strânsă și frumoasă. El te prețuiește foarte mult și tot ce se întâmplă acum între voi, pentru el e foarte important. Asemenea relații au un viitor garantat și cel mai probabil că unul fericit.

5. Îmbrățișarea „Podul din Londra”

Este acea îmbrățișare când stați la distanță și vă cuprindeți cu mânile în partea superioară a corpului, formând un pod între voi. Acest gest nu este decât unul formal, de amabilitate. De obicei, aici se ascund sentimente respingătoare, iar îmbrățișarea are loc din simplă obligație.

6. Îmbrățișare de durată

Este îmbrățișarea „tămăduitoare” de care ai nevoie cel mai mult. Este momentul când ai nevoie de un sprijin și de empatie, iar persoana care este gata să ți-o ofere să știi, că va fi cu tine și la bine și la rău.

7. Îmbrățișare cu o mână

Dacă iubitul tău te îmbrățișează cu o mână, să știi că el este gata să te ia sub aripa lui protectoare. Dacă sunteți doar prieteni, acest gest vorbește despre ajutor și susținere, iar dacă astfel îmbrățișează fata pe băiat, aici relația este sortită pentru amiciție și nimic mai mult.

8. Îmbrățișare cu pipăiri

Această îmbrățișare vorbește despre un temperament pasional al partenerului și despre nerăbddarea lui de a trece la următoarea etapă. La fel, în acest mod el încearcă să demonstreze că ești a lui și doar a lui. Dacă o astfel de îmbrățișare are loc chiar la începutul unei relații, nu trebuie să te aștepți la sentimente profunde din partea lui, pentru el este mai mult un joc. Dacă, însă, aceste îmbrățișări apar pe parcursul unei relații de durată, trebuie să te bucuri că sentimentele și pasiunea dintre voi încă sunt arzătoare.

9. Îmbrățișare strânsă

Dacă bărbatul te ține strâns în brațe și te mângâie ușor pe spate să știi că ți-a mers: el te prețuiește extrem de mult. Astfel de bărbați sunt foarte sinceri și romantici, ei visează să întemeieze o familie unită și fericită. Mai pe scurt, ei sunt niște candidați foarte buni la postura de soț.

Sursa