El a cerut-o în căsătorie, ea l-a refuzat pentru că…

Claire Crowther în vârstă de 31 de ani ajunsese la un moment să cântărească aproximativ 90 de kg. Kilogramele în plus se datoarează unui grafic instabil de muncă (Claire era moașă la spital), precum și unui regim de alimentare nesănătos cum ar fi mâncarea fast-food și produse alimentare semifabricate. La un moment dat Claire a început să se simtă jenant de câte ori se privea în oglindă. Iar când prietenul ei a cerut-o de soție, ea l-a refuzat, invocând faptul că nu și-ar dori vreo dată să meargă cu el alături în fața altarului în halul în care arată. Astfel Claire și-a dat o promisiune, și anume că își va schimba modul de viață odată și pentru totdeauna.

1

Așa arăta Claire înainte de a începe schimbarea

2

Ea a refuzat cererea în căsătorie pentru că îi era rușine de modul cum ar fi arătat în rochia de mireasă

3

Claire s-a alăturat unui grup specializat în slăbire și a dat jos în 10 luni aproximativ 25,5 kg. Dar pentru că voia să obțină mai mult, Claire împreună cu prietenul ei au frecventat sala de sport urmând un program intensiv de antrenament și unul special de alimentare.

4

În urma exercițiilor din sala de sport Claire a dat jos încă 13 kg. Dintr-o ,,grăsuță” ea a devenit o adevărată frumusețe, astfel ea a început să aibă încredere în ea și în propriile forțe.

5

Claire spune că un factor important în procesul de slăbire a fost și susținerea totală a prietenului ei Steven.

6

În anul 2014 Steven și Claire s-au căsătorit

7

Toată familie e prezentă, iar fiica Moly e foarte mândră de performanța mamei sale pentru care reprezintă un adevărat exemplu.

8

Niciodată nu-mi permit să mă plictisesc, făcând sport simt cum reușesc să obțin un progres important în viața mea. 

9