”El îi cumpăra șosete calde, iar dimineața o alinta cu ceai fierbinte” Află ce a făcut destinul pentru fericirea acestor îndrăgostiți

O poezie profundă, scrisă de Valeria Maksimova ”Destinul”. Lectura ei te încălzește și trezește la viață. Iubiți, apreciați și alintați persoana dragă!

El îi cumpăra șosete calde, Iar dimineața o alinta cu ceai fierbinte. În timpul zilei, de parcă nu s-ar fi văzut de o mie de ani, îi scria cât de mult îi este dor. Ei îi plăcea să-l îmbrățiseze, deseori îl înțelegea din priviri și se temea să nu-l piardă, iar noaptea avea grijă de el.

Odată destinele lor s-au despărțiti, Motivul- să fi fost o coincidență sau nu? Ea se învinovățea, iar El a decis să nu o tortureze. Și mai departe, numai distanța mare dintre ei, E incredibil, Dar așa a fost, O ispită grea…Și el iubea și Ea îl iubea.

Da, timpul este un remediu, dar El nu tratează definitiv. Doar ei atât de absurd s-au despărțit, Dar într-o zi privirile lor s-au întâlnit… S-au întâlnit și îmbrățișat. Destinul i-a binecuvântat: El iarăși îi aducea diminețile ceai și Ea îi scria….”Te aștept iubitule”.

Atât de des destinul unește și desparte oameni, uneori pentru a fi fericiți, alteori pentru a suferi…Doar fericirea trebuie meritată.