Povestea emoţionantă a bătrânei care vinde mărar la Obor

Povestea emoţionantă a unei bătrâne care vinde cu demnitate verdeţuri pe trotuar a făcut înconjurul reţelelor sociale, iar cazul acesteia a fost distribuit de câteva mii de ori, în decurs de numai câteva ore, devenind viral. Bătrânica vinde, cu demnitate, mărar şi nu acceptă bani de pomană, încercând să câştige cinstit câţiva bănuţi pentru hrana zilnică.

Q2KBQndT9W4wEm[1]

O utilizatoare a reţelelor sociale a întâlnit-o pe bătrână pe trotuar, în zona Obor, în timp ce oferea la vânzare mărar. ”Vineri, 16.Iunie.2017! Această bătrânică imploră trecătorii, cu lacrimi în ochi, să cumpere mărar! Plângând spune că nu a vândut nimic de azi de dimineaţă…O găsiţi în zona Bucur Obor, la ieşirea din magazinul Obor, spre Doamna Ghica, lângă florărie! M-am oprit un minut lângă dansa, cu foarte mult nu am putut sa o ajut… Dar cu puţin de la mine, cu puţin de la voi, poate strânge de o gustare pe ziua de azi! Aceasta este bătrâneţea din zilele noastre! Păcat, păcat… Am plecat cu lacrimi in ochi, dar mulţumită sufleteşte că am putut să o strâng de mâna…

(…) Mi-a comunicat o doamna ca bătrânica iese destul de des in aceea zona! Probabil o găsiţi dimineata! Imi pare rău, dar nu stiu alte detalii despre bătrânica de la Obor! Nu stiu nici daca iese zilnic acolo… Din păcate…Am întâlnit-o întâmplator, nu am întrebat cum se numeşte, nici daca are telefon… Eram pe fuga, in trecere pe acolo…”

Internauţii au reacţionat imediat la postarea emoţionantă, şi au fost câţiva care au recunoscut personajul. ”Am încercat să-i ofer bani de pomană, dar a început să plângă că ea nu primeşte bani nemunciţi” a povestit o altă persoană care a vrut să o ajute.