Test: Ce pot spune despre tine lungimea și culoarea părului

Faptul, că fiecare persoană este în primul rând o individualitate este un lucru incontestabil. Chiar și așa, oamenii se aseamănă și aici nu vorbim doar de lungimea și culoarea părului, dar și de anumite trăsături de caracter, care, de altfel, se reflectă și în aspectul nostru fizic.

Noi îți propunem un test mai puțin obișnuit. Alege lungimea și culoarea părului pe care o ai și află ceva interesant despre caracterul tău.

Părul scurt

Ai un caracter puternic și o percepție realistă despre faptele care se întâmplă în viața ta. Ești o persoană independentă, sinceră și comunicabilă. Îți place să petreci timpul cu prietenii vechi, dar ești deschisă și pentru alții noi. Nu-ți place să pierzi, de aceea faci totul ca să-ți atingi scopurile.

Părul mediu

Ești o persoană foarte rațională și nu prea da-i frâu liber emoțiilor. Deciziile le ei tot timpul la rece, de aceea, nu-i poți înțelege pe cei care decid cu sufletul și inima. Ești încrezătoare în forțele proprii și, respectiv, problemele nu te prind niciodată nepregătită.

Părul lung

Această tunsoare se potrvește mai mult personalităților romantice. Ești feminină și carismatică, apreciezi oamenii și animalele din jur, iar pentru aceasta ei te răsplătesc cu multă atenție și admirație. Datorită spiritului creativ și perseverenței de care dai dovadă, vei obține rezultatele dorite în orice condiții.


Părul brunet

Ești reprezentanta categoriei de femei care sunt considerate fatale. Ești destul de impulsivă, dar te calmezi destul de repede. Tot ce-ți propui reușești să faci, pentru că ești foarte ambițioasă. Domeniile care te caracterizează sunt arta și psihologia.

Părul șaten

Ești foarte comunicabilă, de aceea repede îți faci prieteni noi. Te caracterizezi prin faptul că nu cazi pradă stresului foarte ușor, iar datorită atitutdinii pozitive, poți ieși din orice situație complicată. Cei din jur îți apreciază inteligența și abilitatea de a păstra secretele.

Părul blond

Ești o fire ce emană căldură, feminitate și eleganță. În pofida acestui fapt, totuși ai un caracter puternic și un raționament bine dezvoltat. Blondele au succes în majoritatea domeniilor, în deosebi, în cele legate de științele exacte.

Părul roșcat

La fel ca și culoarea, aceste persoane au un caracter aprins, un temperament plin de sensibilitate și pasiune. Îți place să experimentezi și să te cufunzi în aventuri fără multă chibzuială. Cele mai importante pentru tine sunt cariera și viața proprie.

Sursa