Test: Ghicește cine din acești oameni este un miliardar adevărat și cine doar dă aparențe

Prima impresie este înșelătoare, iar în unele cazuri și celelalte impresii sunt la fel. În multe situații lucrurile scumpe și luxoase nu sunt un indicator al conturilor de miliarde. Să luăm simplul exemplu- Steve Jobs.

Noi îți propunem un test în care să vezi cât de bine te pricepi la oameni.

Tot ce trebuie să faci e să alegi cine crezi că este miliardar și cine nu, iar ulterior să verifici dacă ai ales varianta corectă.

mlrd1

Varianta A: Marissa Mayer a fost top-manager în cadrul companiilor Google și Yahoo. După afacerea cu absorbția celei din urmă, cota acesteia constituie 186 mln de dolari.

Varianta B: Chiara Nasti -fashion blogger din Italia. Este urmărită pe Instagram de peste 1500 de persoane.

mlrd5

Varianta A: Sean O’Pry este unul dintre cei mai plătiți bărbați-fotomodel din lume. S-a filmat în videoclipuri la vedete precum: Madonna (Girl Gone Wild)  sau Taylor Swift ( Blank Space).

Varianta B: Bobby Murphy este cofondatorul aplicației Snapchat. În anul 2015, revista Forbes a estimat averea lui la 9,9 mlrd de dolari. În acest mod, Bobby a acupat locul 1250 în topul celor mai bogați oameni din lume.

mlrd4

Varianta A: Jack Dorsey este fondatorul Twitter. În anul 2015, jurnalul Forbes i-a estimat averea la 2,7 mlrd de dolari.

Varianta B: Johannes Huebl este un fotomodel de top. Are un blog despre călătorii. Este căsătorit cu Olivia Palermo, o renumită actriță și fotomodel.

mlrd3

Varianta A:  Katharina G. Andresen este moștenitoarea companiei norvegiene Ferd AS. În anul 2016 a ocupat locul 2 în topul celor mai tineri miliarderi ai lumii, pe locul I, fiind sora sa mai mcă. Surorile au o avere de circa 2,3 mlrd de dolari.

Varianta B: Chriselle Lim este o vloggeriță cunoscută. Are un canal de Youtube urmărit de mulți fani.

mlrd2

Varianta A: Dustin Moskovitz, unul dintre fondatorii Facebook. El a nimerit în lista Forbes de mai multe ori, ultima dată averea lui fiind estimată la 3,8 mlrd de dolari.

Varianta B: Adam Gallagher  este blogger de la 17 ani. În prezent este citit de circa 2 mln de persoane. El călătorește mult și se îmbracă stilat.

Sursa