10 animale hibride, despre existența cărora nu știai

Natura este un lucru cu adevărat uimitor, iar omul – o ființă foarte curioasă. Împreună pot crea lucruri care te pot lasă cu gura căscată.

Mai jos, îți prezentăm 10 animale hibride care au fost create în tandem, adică cu implicarea factorului uman și a celui natural.

ANIM1

Câinele-lup are temperamentul ciobănescului german, iar fizicul și rezistența lupului. Este considerat un „supermen” printre patrupezi.

ANIM2

Este unicul hibrid creat natural. În fotografie este un marozi african, specie care este considerată dispărută. Totuși, unii cercetători sunt de părere că acesta ar putea fi încă întâlnit.

ANIM3

Această combinație de urși poate fi întâlnită atât în sălbăticie, cât și în locuri special amenajate.

ANIM4

Cama nu poate fi întâlnită în natură din simplu motiv că reprezentanții acestor specii abitează pe continente diferite. Cămilele sunt originare din Asia și Africa, iar lamele din America de Sud.

ANIM5

Tigleul este combinația dintre tigru și leoaică, există și hibridul invers ( tigroaica și leu) care se numește Ligru. În natură nu se întâlnește.

ANIM6

Este asemănător cu buhaiul domestic, chiar și genetic acesta conține doar 3/8 din genele zimbrului american.

ANIM7

Zebroidul a moștenit „caracterul” de la măgar și liniile de la zebră.

ANIM8

Este obținut din împerecherea oii cu țapul sau a berbecului cu capra. Acest hibrid poate fi creat doar cu aportul uman.

ANIM9

Acești doi reprezentanți magnifici s-au născut într-o rezervație din Canada. Sunt cunoscuți în întreaga lume.

ANIM10

În rezultatul acestei încrucișări a apărut pisica de savană – o rasă foarte scumpă, de dimensiuni mari, cu o blană exotică și cu un comportament de câine.

Sursa