10 istorii de dragoste care demonstrează că destinul, totuși, există

De multe ori ai auzit fraza: „acesta îți este destinul” sau „ ce ți-a mai pregatit soarta de data asta?”. Cel mai probabil, nu ți-ai dat seama despre adâncimea acestor expresii.

Noi am adunat 10 istorii de dragoste care te vor face să crezi că nu este nimic întâmplător și că destinul chiar că îți este scris undeva.

  • Văzusem la stație o fată care-mi plăcuse și vroiam să fac cunoștință cu ea. M-am apropiat, iar ea m-a privit și în șoaptă m-a rugat să chem ambulanța, fiindcă avea un acces la inimă. Am sunat repede ambulanța. Am ajutat-o să parcurgă trecerea subterană, le-am povestit ce s-a întâmplat medicilor și le-am lăsat numărul meu de telefon. A doua zi, mă sună cineva de pe un număr necunoscut, răspund și aud: „Salut. Vă mulțumesc din suflet. Eu mă numesc Ana”. De atunci, suntem de nedespărțit.
  • Am cunoscut un băiat, care din start am știut că e al meu: îmi continuă frazele, ziua de naștere o avem în aceeași zi, pur și simplu era ideal. Am început o relație, era totul extraordinar, așa că după 4 luni am fost cerută în căsătorie. Nu am prea spus părinților despre alesul meu și nici el părinților săi despre  mine. Când a venit la noi, ca să-l cunoască și mama, am descoperit că, de fapt, mamele noastre ne-au născut în aceeași maternitate, au stat în același salon, iar el chiar și a fost alăptat de către mama mea, fiind că al lui pierduse laptele. Așadar, am găsit un frate de lapte, un soț de aur și un ginere extraordinar.
  • Am ieșit la balcon să fumez. Stau la etajul 6. Deodată, văd cum câțiva băietani de 16-17 ani își bat joc de un motan, dându-l în scrânciob. De ei se apropie o fată și strigă: „ Ei, tâmpiților, nu aveți altă ocupație?” Eu ca și bărbat, m-am alarmat un pic, am luat un băț și am plecat spre ei, nu cumva nebunii ceea să sară la bătaie. Nici nu m-aș fi gândit că fata de 5 ani se ocupă profesional cu luptele. Băietanii au fugit în toate părțile, iar eu am rămas, avem o relație deja de un an. Și nici pisica nu este împotrivă.

  • Foarte des veneam de la serviciu târziu și de fiecare dată întâlneam un băiat care fuma în scara blocului, îmbrăcat în pantaloni scurți cu rățuște, pe orice vreme. Devenise deja un ritual. Cu timpul chiar am început să ne salutăm, dar nu îndrăzneam să ne cunoaștem. Cu o lună înainte ca eu să-mi dau demisia el a dispărut. Când am venit la noul serviciu să mă angajez, îl întâlnesc într-un costum la 4 ace. El a spus că soarta m-a adus aici și m-a angajat la serviciu, iar peste 3 luni m-a luat și de nevastă. Mi-a dăruit pantaloni scurți ca ai lui și deja fumăm împreună.
  • Cu o săptămână înaintea nunții am aflat că logodnicul meu are pe altcineva. Supărată, am hotărât să-i dau foc rochiei de mireasă. În drum spre gunoiște, cu ochii umflați de plâns, am întâlnit un băiat care era în aceeași situație. Am înțeles ambii totul fără cuvinte… și am mers la Starea Civilă. Ne-am cunoscut pe drum. El s-a dovedit a fi foarte drăguț. Și-a prins logodnica cu altul cu câteva zile înainte de nuntă. După o săptămână, ne-am făcut bagajele și cu toți banii de la nuntă am zburat la Rio. La început, ne-a fost un pic dificil să locuim împreună. Acum însă îi mulțumesc destinului că mi-a dat în cale iubirea adevărată.
  • În fiecare zi, la 6:30 eu plec cu un autobus verde la studii. Dintr-un capăt al orașului spre celălalt. Deplasarea durează 1,5 ore. Ca și majoritatea studenților, pe drum încerc să-mi compensez somnul. Aproape un an am dormit așa pe umărul unui băiat care stătea lângă mine. Azi dimineață el mi-a dăruit o pernuță. În aceasta, am găsit ascuns un bilețel în care scria: „Eu nu știu cum te cheamă, dar ești atât de frumoasă când dormi, că aș vrea să mă însor cu tine!”
  • La vară mă mărit cu un băiat ai cărui vecini din bloc sunt vecinii noștri de la vilă. El a decis ca organizatorul nunții să fie un coleg de-al său de clasă, cu care eu am învățat la colegiu. Acest organizator este dansator și a dansat odată în pereche cu fosta prietenă a fratelui meu. Bunica soțului meu trăia pe o stradă alăturată. Iar prietenul lui cel mai bun trăia vizavi de noi și mergea la aceleași magazine. Și toate acestea într-un megapolis uriaș. Se spune că toți oamenii lumii sunt cunoscuți prin 7 dări de mână, eu cu soțul meu prin una singură.

  • Sunt înnebunită după povestea părinților mei despre modul cum s-au cunoscut. Erau ambii în compania unor prieteni. Mama a pregătit pizza și își servea prietenii, în acest moment o felie fierbinte de pizza a căzut peste mâna lui tata. O situație similară s-a mai întâmplat cu ei, doar că în compania altor prieteni. A treia oară deja fierbânțeala i-a ajuns tatălui chiar până la inimă, fiindcă de atunci sunt de 21 de ani împreună.
  • Am cunoscut o domnișoară cu 2 săptămâni în urmă. Ne-am îndrăgostit ambii. Într-o zi ea îmi spune: „ Să știi că noi puteam să nu ne cunoaștem, cu o zi înainte de a ne întâlni eu am visat un număr de telefon lângă care scria că trebuie să sun și îmi voi găsi jumătatea. Eu mi l-am notat, dar așa și nu am telefonat.” Eu i-am zis: „Hai să sunăm”. Ea formează numărul și își dă seama că e numărul meu de telefon.
  • Jumătate de an în urmă mă plimbam prin oraș și trecând pe podul de peste râu, am văzut o fată care stătea pe margine și intenționa să sară. Eu m-am apropiat încetișor, i-am vorbit calm și i-am propus să mergem să bem la mine un ceai. Acuma planificăm împreună nunta. Uneori soarta îți oferă surprize total neașteptate.

Sursa