10 istorii de viață, care te învață să nu-ți faci concluzii pripite

Viața noastră e atât de imprevizibilă, încât nu-ți mai vine să te uimești atunci când nu ai avut dreptate în pofida încrederii tale sau a așteptărilor. Este un lucru destul de normal, deși uneori alogic.

Îți prezentăm mai jos 10 istorii care demonstrează că nu totul se întâmplă așa cum te aștepți și că ar fi bine să mai cântărești până a-ți face concluzii.

  • Credeai că aspectul fizic este cel mai important pentru o domnișoară? Să știi că nu e nici pe departe așa. Prietena mea s-a căsătorit datorită faptului că are un simț al umorului dezvoltat. Ea are sâni atât de mici, încât tot timpul își punea ceva în sutien pentru volum. Eram la plajă, în momentul când și-a așejat plapuma i-a sărit partea de sus a costumului de baie cu tot cu „pseudopieptul”. Reacția ei a fost: „Să mori, nu alta! Vântul mi-a luat sutienul cu tot cu țâțe.” Băiatul de alături a râs până la lacrimi, iar în scurt timp a chemat-o de nevastă.
  • Nu ofer cerșetorilor bani, din principiu. În consider niște minciunoși. Într-o zi, însă, am fost martor când un om al străzii hrănea niște câini vagabonzi și nu doar pe cei care veneau nechemați la el, dar și pe cei care trebuia el să-i caute. M-a mișcat foarte mult gestul bărbatului și am hotărât că merită și pe el cineva să-l hrănească. De atunci, îl ajut din când în când, cu ce pot. S-a dovedit a fi un om foarte cumsecade, cu care soarta pur și dimplu n-a fost generoasă.

  • Fiul meu e orb. Foarte mult, împreună cu soția, ne-am gândit cum să-l ajutăm să perceapă lumea înconjurătoare, fără să-și simtă neajunsul. Un prieten m-a sfătuit să-i propun să frecventeze un cerc artistic. La început am avut o atitudine sceptică, după jumătate de an însă pedagogii ne-au spus că fiul nostru are un talent excepțional, fiindcă pictează nu ceea ce vede, dar ceea ce simte. La moment, tablourile sale sunt selectate pentru diverse expoziții, iar unele au fost procurate de către cineva din afară.
  • Considerând o fată că este destul de urâtă, am hotărât să-i fac o farsă. Mi-am făcut un cont fals într-o rețea de socializare, mă gândeam să-i câștig simpatia, s-o chem la întâlnire și să nu vin la ea. Ne-am scris o perioadă, după care am înțeles că e minunată și m-am îndrăgostit.
  • Am rămas peste noapte pentru prima dată la iubita mea. Ținând cont de faptul că ea ține mereu diete, am hotărât să mă furișez la bucătărie, fără s-o ispitesc și să mănânc ceva. Mă apropii de frigider, i-au de acolo cratița cu mâncare și din spate aud un glas răgușit: „Ce înfuleci?”. Mă întorc, și, când colo, văd un papagal în colivie care repeta într-una „înfuleci, înfuleci…” Iubita mea era în coridor și murea de râs.

  • Soțul meu întotdeauna a fost mai tăcut, nu iubea să-și exteriorizeze emoțiile și nu puteam să obțin un „te iubesc” de la el. Prietenele îmi spuneau că este foarte rece. Eu, de fapt, știu că în adâncul sufletului el este foarte sensibil. Nu demult am observat că poartă cu el în portofel trandafirul făcut de mine în tehnica origami pe care i l-am dăruit la prima noastră întâlnire.
  • Cred că lucrez prea mult… Băteam în ușă zgomotos și ceream să mi se deschidă, deoarece nu aveam permisul la mine, auzeam voci, dar nicio reacție. Atunci începusem să strig: „Sunt șeful vostru! Deschideți chiar acum!” În sfârșit, deschide ușa un paznic mirat și zice„ Dacă nu vă liniștiți, chem poliția!” Atunci mi-am dat seama că încercam să intru forțat într-o filială de bancă. Biroul meu se află după ușa de alături.
  • Deja de multă vreme i-am cumpărat fiului o chitară, la care niciodată nu l-am auzit să cânte. Din această cauză strigam foarte des la el, reproșându-i că i-am cumpărat instrumentul degeaba. Într-o seară, mă simțeam cam rău și soțul a plecat la farmacie să-mi cumpere medicamente. Deodată, aud din camera fiului o melodie frumoasă la chitară. Fiul, crezând că a rămas singur acasă, a început să cânte niște romanțe formidabile.

  • Am început o relație cu un băiat, l-am invitat la mine acasă cu scopul de a petrece în doi o seară romantică. Deodată mi s-a făcut rău și am vomitat toată noaptea în baie. Primul gând care mi-a venit, a fost că mă va părăsi, ceea ce am și văzut când am deschis ușa și el nu mai era. Peste 20 de minute, deshide ușa de la baie și îl văd cu pastile, apă tămăduitoare și lămâie.  A găsit farmacie noaptea, într-o regiune necunoscută. A avut grijă de mine toată noaptea, până nu am adormit și s-a culcat lângă mine, cuprinzându-mă.
  • Sunt căsătorită de o săptămână. Azi,  prietena mea a rămas peste noapte la noi. Mă trezesc în timpul nopții din cauza vocilor pe care le auzeam din camera în care era pretena mea, soțul meu era acolo și îi zicea:„ Nu va auzi ea nimic, hai, ce te gândești”. Am ieșit pușcă din cameră și extrem de furioasă intru în camera în care erau ei. Știți ce făceau? Jucau dame. Serios, jucau dame, iar eu m-am gândit… Prietena a pierdut și trebuia să răspundă provocării de a spune: „Cucurigu”.

Sursa