10 lucruri utile pe care le poți însuși rapid online

Cei care au mult timp liber simt uneori sau li se crează o senzație de plictiseală, iar în momentele respective apare dorința de a încerca ceva nou. Sau cel puțin, să nu irosească timpul. AdMe.ru a selectat câteva opțiuni care îți vor umple timpul liber cu lucruri utile și vei scăpa de plictis pentru totdeanu, tot de ce ai nevoie e un laptop, acees la internet și cunoștințe de bază în limba engleză.

Încearcă să însușești programul de photoshop1

O abilitatea extrem de prețioasă în era digitală solicitată până în prezent de potențialii angajatorii. Ați putea să însușiți această programă la un nivel de amator pe canalul youtube You Suck at Photoshop, sau dacă vreți un nivel mai avansat ați putea încerca la Udemy.

Învățați să citiți mai repede  

2

Spreeder – e un soft gratuit online care vă va ajuta să însușiți abilitatea de a citi mai repede, indiferent de vârsta pe care o aveți. Cu multă răbdare și perseverență veți reuși să citiți de două, trei sau chiar de patru ori mai repede. Imaginați-vă cât timp veți economisi.

Însușiți limbi străine

3

Cu Duolingo aveți posibilitatea să învățați spaniola, franceza, portugheza, italiana, engleza și multe alte limbi. Există și aplicația pentru telefon pentru o acceesibilitate și comoditate mai mare.

Practicați cursuri de Yoga

4

În majoritatea orașelor mari există comunități de yoga care oferă cursuri gratuite. Dar, în caz că nu aveți o astfel de comunitate în localitatea dumneavoastră și aveți un buget restrâns, atunci soluția ideală ar fi cursurile de yoga online. YogaGlo oferă o posibilitate de testare gratuită timp de 15 zile din momentul înregistrării, iar Yome oferă un ansamblu vast de exerciții video gratuite.Dacă sunteți familiar cât de cât cu unele poziții yoga ar trebui să încercați versiunea video YogaTailor.

Deveniți un user profesionist al Excel-ului

5

Chandoo – este calea ușoară de a însuși Excel-ul. Arta de gestiona tablițele electronice vă vor spori șansele să obțineți un job cu o remunerare destul de bună.

Află cum să faci corect conserve pentru iarnă

6

Dacă vi se par exagerate conservele din magazine, atunci, ca și orice gospodină care se respectă, a venit timpul să încățați să le faceți singură în condiții de casă. Iar pentru asta, puteți deveni un master chef al conservelor cu ajutorul aplicațiilor SkillShare și Travis Grillo.

Învață să desenezi

7

O bună parte din adulți ezită să deseneze din varii motive, iar una dintre ele ar fi faptul că nu mai sunt copii care cândva desenau cu un creion pe o hârtie. Totuși cei mai curajoși pot învăța o sumedenie de lucruri utile care să le cizeleze arta desenului pe DrawSpace.

Învață lumea Jazz-ului

8

Dacă nu știați nimic despre Jazz, dar v-a pasionat din totdeauna muzica de Jazz, sau poate doriți să faceți cu brio unei conversații despre muzica de Jazz atunci toate aceste lucruri le puteți învăța cu ajutorul cursului online de pe UT Austin.

Află mai multe despre statistică

9

UC Berkeley a postat cursul de statistică online pe iTunes. Acum nu veți mai cădea pradă dezinformării jurnalistice sau a altor surse care prezintă anumite date eronate.

Învățați arta negocierii

10

Stan Christensen din Stanford vă inițiază cu mare drag în arta negocierii din lumea afacerilor, cât și din viața personală. Cum să profitați la maximum de la orice negociere și să nu deveniți pradă unor jocuri de manipulare.