10 pași cum determini universul să contribuie la îndeplinirea visurilor tale

Atunci când îți pui o dorință trebuie să știi că sunt cîteva reguli de care să ții cont pentru ca această dorință să se împlinească. AdMe.ru a făcut o selecție de 10 sfaturi care te vor ajuta să-ți îndeplinești dorințele.

1. Cel mai important şi primul pas din ecuaţie este să ştii exact ce îţi doreşti. Trebuie să ştii toate detaliile dorinţei tale, fie că este vorba despre bani, o călătorie sau o relaţie. Scrie pe o foaie de hârtie dorinţa ta cea mai fierbinte şi dezvolt-o! Nu te gândi cum se va împlini această dorinţă. Asta nu este treaba ta!

2. Petrece câteva minute zilnic gândindu-te la dorinţa ta şi simţindu-te bine. Relaxează-te şi inspiră adânc. Reciteşte ce ai scris pe foaie la punctul 1 şi observă ce sentimente ai. Dacă sunt bune, atunci mergi mai departe. Dacă sentimentele tale referitoare la dorinţă sunt de: nelinişte, încrâncenare, disperare, nemulţumire, panică sau nerăbdare atunci trebuie să ieşi din ‘registrul’ acesta urgent. Fă ceva care îţi place cu adevărat şi schimbă-ţi starea de spirit.

3. Lasă dorinţa să plutească liber şi dă-i voie să se împlinească. Fii foarte conştient de faptul că orice vei cere, ţi se va da. Cum se va împlini visul tău? Rămâne o surpriză minunată!

4. Ca o dorinţă să se împlinească este obligatoriu să crezi că acest lucru este posibil. Din moment ce dorinţa aceasta ţi-a trecut prin cap, înseamnă că împlinirea ei este posibilă. Nu asculta sfaturile şi ideile altora, pentru că ei nu ştiu ce ţi se potriveşte ţie cel mai bine şi nici ce simţi sau gândeşti tu.

5. Nu te gândi la dorinţa ta din perspectiva lipsei acesteia. Eşti un om minunat, care poate avea tot ce-şi doreşte. Lasă visurile să circule liber şi neabătut şi fii pregătit să le primeşti în viaţa ta. Nu te gândi la neîmplinirea sau la lipsa dorinţei din viaţa ta.

6. Imaginaţia lucrează în favoarea ta. Detaliază ce vei simţi, ce vei face şi ce vei spune atunci când dorinţa ta se va împlini. Răspunde la întrebări de genul: Cui voi spune prima dată despre ea? Cum mă voi simţi când voi primi vestea? Nu te lăsa dus de val şi nu detalia metodele şi persoanele care duc la împlinirea dorinţei tale. Acest lucru îţi poate dăuna.

7. Fii recunoscător pentru împlinirea dorinţei tale, înainte de a se împlini. Bucură-te şi mulţumeşte de un milion de ori pentru împlinirea viselor tale. Tot ce ai acum este de valoare, fie că vorbim de sănătatea ta, de relaţia sau familia ta, de mâncarea ta sau de lucrurile pe care le foloseşti, de banii pe care îi câştigi şi de munca pe care o faci. Nu lua totul de-a gata. Să nu crezi niciodată că ţi se cuvine ceva. Nu îţi invidia prietenii. Nu-i bârfi. Nu vorbi pe nimeni de rău. Nu dori bunurile altuia.

8. Fii pregătit să ţi se împlinească visul. Să te comporţi ca şi cum dorinţa ta s-a împlinit deja. Mulţi oameni îşi doresc lucruri, însă nu cred în posiblitatea ca acestea să apară în viaţa lor. Mulţi cred că ne este dat să muncim din greu ca să ne împlinim dorinţele şi atunci îşi petrec zilele într-o muncă disperată şi veşnică. Fără nicio bucurie. Normal, acesta este un lucru greşit şi te duce tot mai departe de împlinirea dorinţei tale.

9. Sentimentele sunt importante, dar şi acţiunea! Învaţă să îţi cunoşti emoţiile, acestea sunt cel mai bun indicator dacă eşti pe drumul cel bun spre împlinirea viselor tale. Ce trebuie să simţi: bucurie, pace, linişte, pasiune, fericire, iubire, recunoştinţă, mulţumire. Nu lua aceşti paşi ca pe o garanţie că dorinţa ta se va împlini fără muncă. Trebuie să fii pregătit să plăteşti un oarecare preţ. Întâi vor veni ideile care te vor purta spre dorinţa ta, apoi vei acţiona în sensul dorit de tine şi, crede-mă, munca nu va însemna nimic. Nu destinaţia contează, ci drumul.

10. Bucură-te de viaţa ta şi de drumul tău! Acordă-ţi ţie şi celor din jurul tău zile senine, bucurie şi pasiune. Încrederea în tine este esenţială. Fă totul cu plăcere. Nu te înverşuna, nu da voie depresiei şi nemulţumirilor să pătrundă în viaţa ta. Nu abandona „lupta”, pentru că visul tău nu s-a împlinit în următoarele 7 minute după ce ai citit textul acesta.