10 perle de copii care i-au făcut pe părinți să intre în pământ de rușine

Copii sunt foarte ingenioși și sinceri, iar din această cauză părinților li se întâmplă să roșească în fața altor oameni. Îți propunem mai jos să vezi câteva situații de-a dreptul amuzante despre copiii și părinții lor în public.

  • Mergeam în autobus. Lângă mine stătea o mamă cu fetița sa de 3 ani. O bătrânică de vizavi i-a oferit fetiței un măr, la care mama îi spune copilului: „Ce trebuie să spui?”, iar aceasta fără ca să se gândească mult întreabă: „L-ați spălat?”.
  • Fiind în maxi-taxi, în fața mea stătea o mamă cu un băiețel de vreo 3-4 anișori. El o întrebase pe mama sa: „De ce toți pasagerii sunt atât de supărați?”, iar ea i-a răspuns că nimeni nu vrea să plece la școală și la serviciu, la care băiatul strigă: „Opriți, vă rog, astăzi nimeni nu pleacă nicăieri.”
  • Tatăl cu fiul său de 5 ani erau într-o cafenea, unde copilul a primit din partea casei un mic cadou și îl întreabă pe taică-său:  „Ce e asta?”, acesta i-a răspuns că nu știe, dar în șoaptă a mai adăugat:„O fi fiind vreun fleac”. Băiatul fără să stea mult pe gânduri strigă așa încât l-a auzit toată cafeneaua: „Mulțumesc că mi-ați dăruit un fleac!”.
  • Pe când aveam vreo 4 ani, am intrat cu mama într-un autobus supraîncărcat, iar ea îmi spuse: „Să ai grijă să te ții de ceva”. Eu am întins mâna printre oameni și m-am apucat chipurile de o bară. Imediat, oamenii începeau să se rărească și când colo mi-am dat seama că eu mă țineam de nasul cuiva, iar el stătea nemișcat și tăcea. Au râs cu toții de mine.
  • O colegă și-a adus fiul de 6 ani la serviciu. Părea un băiat foarte serios, care stătea mereu și examina oamenii din oficiu. La un moment dat, se apropie de mine și se uită încruntat. Eu m-am salutat, l-am întrebat ce mai face, la care el îmi spune: „Salut. Bine. Vrei să fii femeia mea?”
  • Fiica mea stătea langă geamul din maxi-taxi și se gândea la ceva. Deoadată, mă întreabă: „Mamă de ce eu sunt mereu agățată de bărbați?” ( Fetița are 4 ani). Toate privirile din autobus s-au țintit spre mine…Ulterior am aflat că ea se referea la colegii săi de la grădiniță care o apucau de o cosițe și îi spuneau că o iubesc.
  • Astăzi, autobusul în care mă aflam a frânat foarte brusc. O femeie care a vrut să iasă cu fiul său la stație, l-a scăpat în brațele unui bărbat care era așezat. Copilul nu a plâns, dar când l-a văzut i-a spus: „Tata”. Nici bărbatul nu s-a pierdut cu firea și i-a răspuns: „Salut, fiule”.
  • Șoferul maxi-taxiului în care mergeam era un om în vârstă cu barbă. La stație a intrat un băiețel cu mama sa și când l-a văzut a întrebat-o pe maică-sa „Mamă, de ce Moș Crăciun s-a angajat ca șofer? Chiar e totul atât de rău în țara noastră?”.
  • Stăteam la casă într-un supermarket. În fața mea era o femeie cu un copil. Acesta o întreabă pe maică-sa: „Mamă, tu știi ce este rușinea?”. Ea îi răspunde că nu, la care băiatul arată cu degetul spre picioarele neepilate ale mamei și spune: „Iat-o!”.
  • Eram la spital. Alături de mine stătea o femeie cu o fetiță foarte drăguță de vreo 4 ani. Au început să se joace: fetița imita anumite animale și mama le ghicea. După iepuraș, ursuleț, pisică au urmat niște mișcări care nu puteau fi asociate cu vreo ființă, în general. Cum și era de așteptat, mama nu știa răspunsul, la care fiica îi spune: „Mamă, ce-i cu tine? Acesta e tata când repară ceva prin casă.”

Sursa