10 piese din garderoba femeii contemporane, complet detestate de bărbați

Moda contemporană este capricioasă, efemeră, sofisticată și surprinde prin soluții neașteptate. Dar nu toate tendințele apreciate de sexul frumos sunt și pe placul bărbaților. Bărbații au ajuns să ducă dorul blugilor pe corp și rochiilor mulate, iar femeile experimentează îmbrăcând haine voluminoase, care-i lasă pe primii dezorientați în încercarea de a le evalua silueta.

Bine, veți spune că femeile se îmbracă, în primul rând, pentru confortul lor personal și veți avea perfectă dreptate, dar vom avea dreptate și noi când vom spune că nu există femei care să aibă o atitudine indiferentă față de atenția masculină. Din acest motiv îți propunem să analizezi care sunt cele mai respingătoare 10 piese din garderoba femeilor, din perspectiva bărbaților contemporani.

1. Salopeta

E adevărat că salopetele sunt diferite și unele modele chiar ar putea să fie pe placul bărbaților, dar, în general,  aceștia asociază acest obiect de vestimentație cu uniforma de muncitor, fapt care nu adaugă bile albe femeilor la capitolul feminitate.

2. Hainele cu imprimeu leopard

Unele femei în continuare cred cu naivitate că bărbații apreciază acest imprimeu, considerându-l seducător, dar realitatea este că majoritatea bărbaților îl detestă, iar restul femeilor îl consideră de prost gust și extravagant.

3. Tunsoarea scurtă

Știm că nu e o piesă vestimentară, dar considerăm că merită menționată. Chiar dacă femeii îi stă bine cu o coafură scurtă, bărbații vor rămâne la părerea că i-ar sta și mai bine cu părul lung, care e asociat cu feminitatea, fragilitatea și senzualitatea.

4. Tocurile înalte

În general, tocurile sunt adorate de către bărbați, dar orice pasiune are o limită. În viziunea acestora, tocurile excesiv de înalte arată vulgar și trezesc asocieri duale în rândul societății.

5. Pantofii și sandalele cu platformă

Bărbații susțin că aceste articole arată prea masiv, rigid și vechi pentru o tânără femeie contemporană.

6. Banana Jeans

Un trend îndrăgit tot mai mult de femei, dar detestat de bărbați care au pierdut posibilitatea de a aprecia cu vederea o figură feminină din plin.

7. Rochiile largi

Din același motiv, jumătatea masculină a lumii nu e deloc încântată de rochiile supradimensionate în care chiar și cele mai atrăgătoare femei arată îmbrăcate ca într-un sac de cartofi.

8. Jachetele imense, fără formă fixă

Iarna cu toții avem nevoie de confort și căldură, în special femeile, dar există zeci de opțiuni care s-au descurcat minunat cu această misiune până acum. De ce să dăm preferință acestor jachete extravagante, care nu sunt prea practice, decât dacă vrei să-ți înlocuiești pilota pentru somn.

9. Adidașii de dimensiuni enorme

Astfel de încălțăminte fac piciorul plăpând al femeii să arate masiv și masculin, lipsindu-l de farmec și feminitate.

10. Haine oversize

Pulovere, cămăși, paltoane – toate, parcă, din dulapul altei persoane. În opinia bărbaților orice haină așezată pe corp arată mai stilat și mai elegant, decât una supradimensionată.