10 pisici care au nimerit pe pelicula fotografului in cel mai potrivit moment

Dacă ai deschis acest articol, cu siguranță îți plac pisicile, momentele hazlii și mai ales momente hazlii cu pisicile. Probabil ai vrea și tu să reușești să faci astfel de poze  și să le păstrezi în colecția ta. Ambii știm că e ne voie de multă răbdare, atenție, timp și multă dragoste față de pisici, pentru ca să le putem surprinde in toate aceste momente.

Prima poză din listă ne surprinde cu pisica, care ne demonstrează că curajul ei este fără de limite, având tupeul să facă un selfie chiar în fața dușmanilor de rasă, care sunt gata să o ”iubească” până la limite.

Chiar și prietenii noștri pufoși, practică antrenamente de arte marțiale. Jack Lee chiar ar putea să-i invidieze pe acești doi inși. Vedem cu câtă iscusință au acumulat de-a lungul anilor. Lovitura rectilinie de jos în sus!

Așa cum capul familiei nu se recunoaște doar prin influența deciziilor, ci și prin munca care o depune, pentru a avea un așternut calduros, așa și pisoiul trebuie să demonstreze că defapt el nu este doar frumos ci și gospodar în casă

Acel moment când totul începe să se miște lent, dar rămâi fără nici o șansă de a salva situația. 

Atunci când rămâi fără de apă în casă, încerci să storci toate picăturile de apă rămase în robinet.

Atunci când ești mic, dar vreai să fii voinic. Privești la alții și vreai și tu să ai puteri să fii ca ei. Cu mare naivitate încerci totuși să ridici greutăți… chiar mai grele ca tine 🙂

Atunci când ești martorul clipei înainte de explozie, dar îți rămâne prea puțin timp pentru ca să oprești acest moment. 

Atunci când vreai să copii forma umbrelor

Atunci când ți-ai cumpărat pantofi noi și vreai să-i porți prin casă! În prima zi îți sunt cei mai dragi

Atunci când ai uitat cheile acasă și vreai cu orice preț să intri în ea