10 teste de atenție, ca să-ți îmbunătățești de 10 ori capacitatea de concentrare!

Viața cotidiană ne pune la încercare concentrația și spiritul de observație în cele mai diverse situații, fie că e vorba de căutarea cheilor de la casă sau dispariția misterioasă a celeilalte șosete. Pentru că știm cât de greu este să dai dovadă de concentrație atunci când capul e încărcat de dileme, am hotărât să-ți dăm o mână de ajutor în încercarea de a-ți dezvolta această abilitate, adunând câteva puzzle-uri de atenție, care te vor ajuta să-ți tonifici rapid și eficient spiritul de observație.

1. Elefantul și ursul panda sunt două animale care nu au prea multe în comun, poate doar o venerație deosebită în cultura chineză. Hai să vedem dacă vei fi în stare să găsești un „impostor” din familia urșilor printre zecile de elefanți!

2. Hai să facem ecuația un pic mai complexă. Găsește un șarpe printre gâturile infinit de lungi ale girafelor!

3. Ce zici de un pisic camuflat șiret printre bufnițe?

4. Hai să vedem unde s-a ascuns cel mai isteț dintre purceluși.

5. Se apropie sosirea iernii și cu această ocazie îți propunem să-ți pui la încercare atenția, căutând un panda pierdut în multitudinea de oameni de zăpadă.

6. Și imediat după primele ninsori, vin mult așteptatele sărbători de Crăciun. În rândurile acestei bande de Moș Crăciuni s-a infiltrat o oiță sub acoperire. Hai să o deconspirăm!

7. Iată și artileria grea. Încearcă să găsești o inimioară ascunsă cu dragoste printre melci.

8. Un ou ascuns discret printre zecile de iepurași. Pare ușor, nu?

9. Nouă ne-a luat câteva minute ca să descoperim acest urs polar, strecurat printre stafii.

10. Și într-un final, ca să ai parte de o zi norocoasă, găsește un trifoi cu 4 foi!