11 tați-vedete care-și adoră copiii

Vedetele au un ritm de viață foarte alert, fiind ocupați mereu prin turnee, filmări sau alte deplasări de lungă durată. Ne dăm seama cât de greu este să combini rolul de tată cu cel de artist de talie mondială.

Noi am reușit să identificăm 11 tați de la Hollywood, care pe lângă cinematografie, fotbal sau muzică reușesc să acorde atenție multă și copiilor lor.

Chris Hemsworth

Chris este tată a trei copii. După cum spune soția sa, Elsa Pataky, actorul iubește să gătească pentru copii, chiar dacă este întors recent de la premiera unui film.

David Beckham

David este un fotbalist britanic care își adoră cei 4 copii. Din pozele de pe Instagram, reiese, totuși, că din toți copii, cea mai alintată este fetița.

Dwayne Johnson

Johnson, deși i se mai spune și „ stânca” ( the Rock), se pare că nu este nici pe departe dur cu cele două fiice pe care le are.  În timp ce fata mai mare este deja independentă, cea mică se bucură din plin de atenția tatălui.

Mark Wahlberg

Nap time with daddy in the park.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Mark este actor, muzician, filantrop și tată la pătrat. Are 2 fiice și 2 feciori. Pe Instagram poze cu ei apar regulat.

Orlando Bloom

leading into to #dad day ??❤️??

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Actorul are un fiu de 7 ani. Toată atenția și dragostea i-o oferă deocamdată doar lui.

Jensen Ackles

Jensen este actor, regizor, cântăreț și tată a trei copii. Pe pagina sa de Instagram se găsesc foarte multe poze și vedeo, unde acesta se joacă cu fiica mai mare.

Mark Ruffalo

Happy #FathersDay to all my fellow father figures around the world. Grateful.

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Mark are deja 3 copii destul de mari. Aceasta îi permite să petreacă timpul interesant împreună și să-și etaleze activitățile în rețelele de socializare.

Neil Patrick Harris

Actorul crește gemenii pe care i-a născut o mamă surogat. El este foarte activ pe Instagram si postează frecvent poze cu micuții.

Chris Pratt

Deși actorul este mai reținut pe rețelele de socializare, soția acestuia postează cu drag poze cu cei doi.

Matthew McConaughey

Actorul, regizorul, scenaristul și producătorul reușește împreună cu soția sa să crească și 3 copii: 2 băieți și o fată. Matthew postează fotografii cu familia sa doar cu ocazii speciale și nu iubește să ofere detalii despre viața sa.

Ryan Reynolds

Rayan își adoră cele 2 fiice, dar arată aceasta doar pe Twitter. Pe Instagram nu vei găsi nicio poză cu ele, deși fanii știu oricum că el este un tată foarte iubitor.

Sursa