12 obiceiuri pe care le au femeile și le urăsc bărbații

Nu este secret pentru nimeni că bărbații sunt atrași de aspectul fizic al femeii, însă comportamentul acesteia are un rol decisiv atunci când vine vorba de întreținerea unei relații de cuplu.

Noi am selectat cele mai frecvente obiceiuri pe care le au femeile, dar îi scot din sărite pe bărbați.

Să mănânci din farfuria lui

Mulți bărbați urăsc când altcineva se bagă în farfuria lui, fie din cauza că nu-i place ca să-i fie invadat spațiul propriu, fie din cauza că nu se va sătura dacă îi vei lua din porție. Dacă îți este atât de poftă de ceea ce mănâncă partenerul tău, comandă-ți și tu acest fel de mâncare.

Să faci ordine în lucrurile lui

Ceea ce femeia consideră că e dezordine, de fapt e în regulă pentru bărbat. Adesea, implicarea femeii în lucrurile bărbatului duce spre ceartă, fiindcă după aceasta cel din urmă nu mai poate găsi nimic.

Distracțiile permanente

Chiar dacă bărbații sunt atrași de femeile care știu să petreacă timpul frumos în compania prietenilor, atunci când e vorba de relații serioase alcoolul și petrecerile în viața alesei sale nu prea le sunt pe plac.

Bârfitul

barfe

Dacă ești pasionată de bârfe și îți place să discuți despre aspectul fizic al celor din jur, să știi că cel mai probabil cu acest obicei îți vei irita partenerul, plus la toate, îl vei pune pe gânduri dacă nu cumva și despre el vorbești cu alții în aceeași manieră.

Să te îmbraci în haine incomode

Din dorința de a-l fermeca cu felul în care arăți, ai putea să exagerezi cu tocurile sau cu o rochie prea strâmtă pentru o plimbare în parc. Astfel riști să pari ridicolă, dar și să-l faci pe el să aibă grijă de tine ca de un copil.

Să ocupi toate dulapurile cu lucrurile tale

lucruri

Atunci când ai acaparat toate spațiile pentru păstrat cu haine și produse cosmetice riști să-l superi pe partenerul tău prin simplu fapt că nu-i lași și lui loc în viața ta. Pur și simplu, nu este corect ca tu să fii peste tot, iar el pe un singur raft.

Să vorbești cu aluzii

bril

Atunci când încerci să vorbești „mascat”, să-i faci mereu sugestii referitor la dorințele tale sau la cadourile pe care vrei să le primești, adesea faci mai mult rău decât bine. După o astfel de discuție bărbatul nu va mai simți că a luat decizia de sine stătător, iar dacă el deja avea ceva pregătit și tu îi faci aluzii la un anumit cadou pe care îl vrei, pur și simplu îl vei descuraja să ți le mai facă.

Să plângi fără vreun motiv întemeiat

Lacrimile unei femei îl fac pe bărbat să nimerească într-o situație confuză. Acestea îl sperie și el nu știe cum să se comporte. Cu timpul, astfel de purtare va fi una tot mai iritantă și nicidecum una care să provoace jale din partea lui.

Să te pregătești prea mult

Pregătirile care durează câteva ore și neîndeplinirea promisiunii de a ieși în câteva minute, îl vor face să se dezamăgească în punctualitatea și responsabilitatea ta. Să știi, că el nici nu va aprecia coafura ta sofisticată care te-a făcut să întârzii atât de mult.

Să dai întrebări stupide

basca

Întrebările despre aspectul tău exterior îl pun în dificultate pe bărbat, deoarece e greu să găsească un răspuns care te va satisface.

Să îi atragi în ceartă pe alții

Atunci când atragi în conflictul tău cu partenerul prietenii sau părinții, să știi că distrugi din intimitatea voastră ca și cuplu și îi provoci sentimente negative față de tine.

Și încă…

Bărbații iubesc în primul rând cu ochii. Așa cum spuneam și la început, este foarte important cum arăți, așa că trebuie să ai grijă de tine și să nu cazi, în acest sens, în extreme. Dacă ai nevoie să-ți aranjezi lenjeria sau să faci anumite lucruri de igienă mai puțin provocatoare ar fi bine să n-o faci de fața lui, vei omorî tot farmecul tău.

Ilustratorul Daniil Shubin în exclusivitate pentru AdMe.ru

Sursa