12 tunsori de damă, care-ți vor schimba cardinal înfățișarea!

Cele mai importante schimbări din viața fiecărei femei încep cu schimbarea coafurii. O tunsoare nouă, nu înseamnă doar un look îmbunătățit, ci și un credo reinventat, o deschidere spre noi experiențe și oportunități, atât de necesare fiecăreia din noi, mai ales atunci când ajungem la o vârstă nițel mai elegantă. Deoarece credem în curajul și eleganța feminină, am selectat pentru tine câteva idei de tunsori care-ți vor schimba cardinal stilul.

Pe lângă pandemie, anul 2020 a fost marcat de un adevărat boom al modei pentru tunsori scurte, care întineresc și împrospătează de minune figura oricărei femei. Una din cele mai stilate variații în acest sens este tunsoarea „Carre-bob” cu breton drept.

De regulă, la o anumită vârstă, părul lung și subțire îmbătrânește aspectul unei femei, iar soluția optimă rămâne coafura scurtă, contemporană.

O altă opțiune în vogă este „bobul stratificat”, care arată foarte feminin, actual, elegant și atrăgător. Privește cât de tânără pare (este) această doamnă.

Pentru femeile care nu sunt gata de schimbări atât de radicale, există o opțiune mediatoare, la fel de bună ca precedentele, „Carre” scurtat cu breton alungit, care se potrivește perfect oricărei vârste sau forme a feței, dar în special femeilor al căror păr este neted și catifelat de la natură.

Dacă-ți dorești un plus de textură și volum, care să înceapă chiar de la rădăcini, poți apela la opțiunile de mai jos, care sunt complementate subtil prin efectele de gradare și subțiere.

Plus la asta, nu uita, dacă vrei să pari mai tânără, iar tunsoarea să arate armonios, anume bretonul reprezintă acel element în jurul căruia îți poți concepe look-ul.

În acest fel, înfățișarea ta va căpăta un aspect nobil și stilat, dar în același timp, contemporan.

Dacă ești mai conservatoare de fire și te limitezi la soluții clasice, nu te descuraja, avem pregătită o soluție și pentru tine. O tunsoare bob clasică, cu linii clare, lungime potrivită și volum firesc constituie o alegere impecabilă și, ca niciodată mai actuală.

Apropo, aceasta ar arăta și mai expresiv cu breton drept sau oblic, asimetria fiind la fel de binevenită. Mai jos poți să apreciezi cele 3 opțiuni.

Opțiunea 1

Opțiunea 2

Opțiunea 3

Tunsoarea „Shag” e ideală pentru doamnele cu păr fin și subțire. Această coafură adaugă volum părului și scade lejer 15-20 de ani.

Ultra-scurtă și îndrăzneață, tunsoarea „Pixie” e o comoară pentru femeile care tind să arate sclipitor, elegant și non-trivial în viața de zi cu zi. Șuvițele scurte de păr situate pe creștet fac coafura să arate deosebit de intens și voluminos.