Inspiră-te și tu din experiențe personale făcute publice!!!

Zilnic, fiecare dintre noi, trecem prin experiențe uimitoare, ciudate și în același timp prea interesante pentru a nu te împărtăși cu cineva despre aceste lucruri. Cu această ocazie, există un proiect care îi ajută pe oameni să-și împărtășească publicului larg experiențele prin care trec și modul în care au fost influențați. În anul 2014 a fost publicată o carte în care erau cuprinse poveștile și experiențele trăite de oameni diferiți din toată lumea.

Aceste trăiri sunt diferite, ca și intensitate și ca sentiment, ele pot fi fericite și triste sau bune și rele. AdMe.ru a selectat câteva fragmente din poveștile fericite ale oamenilor, pentru că ele inspiră în continuare și alte persoane de a-și povesti experiența sau a împărtăși acel secret care te macină te atâția ani.

Despre fapte bune:

1. Ies din stația de metro. Prin fața mea trece o bunicuță care ducea în urma ei o sanie. În spatele saniei mergea ținându-se de sanie o fetiță de 5-6 anișori. Mă gândeam de ce fetița merge pe jos și nu cu saniuța. Când ajunge săniuța în fața mea văd în ea o pisică, pufoasă, drăgălașă și acoperită cu o cuvertură era scoasă la o plimbare într-o zi friguroasă de iarnă. Această imagine mi-a făcut ziua mai bună.

2. Merg în microbuz spre muncă. În stație urcă o doamnă și întinde banii pentru călătorie șoferului. Șoferul o recunoaște și îi zice: ,,Bună, Lidia, nu am să iau bani de la tine!” după care a adăugat: ,, Îmi dădeai să copiez când eram la școală!”

3. La noi în curtea blocului este o bunicuță care îndreaptă oricărui trecător pălăria sau chipiul.

4. În timp ce priveam un film din mașină într-o parcare, s-a apropiat un om al străzii și a început să-mi povestească cât de greu îi merg lucrurile în viață, ulterior, mi-a fost milă și i-am dat un pachet cu țigarete. Următoare zi s-a apropiat din nou și mi-a dat o scrisoare pe care scria: ,, Acasă o vei deschide” și a dispărut în beznă. În scrisoare erea un desen cu mine cum stăteam în mașină și priveam filmul. Calitatea desenului este extraordinară. Acum stau în feicare seară în această parcare și aștept să se aproprie acest om să-l pot ajuta să-și dezvolte talentul.

Despre lucruri ciudate:

1. Eu mă numesc Alexandra. Pe prietenul meu îl cheamă Alexandru. Pe bunelul meu îl cheamă Alexandru. Pe mătușa mea o cheamă Alexandra, iar pe fiul ei îl cheamă Alexandru. M-am săturat. Când voi avea un băiat, îl voi numi Mihai.

2. Iarna are o influență neobișnuită asupră unii oameni. Tocmai am văzut pe cineva care aproximativ de o oră a făcut un om de zăpadă. Apoi, a sărit peste el și a stat în zăpadă un minut. Ulterior, s-a ridicat, s-a scuturat de zăpadă și a intrat în blocul de vizavi. Ora e 2.53 dimineața. De azi înainte o să privesc mai des pe fereastră.

Despre viață: 

1. La o petrecere i-am propus bunicuței să încerce tequilla cu sare și o felie de limetă. Bunicuța a refuzat și a zis că vodca e mai bună. Astăzi m-a telefonat, mi-a zis că a cumpărat limete și m-a rugat să-i fac o vizită și să nu uit să aduc tequilla de care vorbeam.

2. Am decis să plec în altă țară, fără să anunț pe cineva despre acest lucru, cu o singură condiție, la primul apel urmat de întrebarea unde ești, mă întorc imediat. A trecut un an. Încă nu m-a telefonat nimeni.

3. Am ore de la 8 dimineața. Zilnic, alerg în drum spre școală, urc peste un gard, pentru a economisi timp, și cu o viteză nebună intru în clasă. Eu sunt profesor.

4. Bunelul meu are 73 de ani. Din momentul în care a văzut laptopul meu și-a băgat în minte că nu se lasă până nu-și procură unul. Oricât am încercat să-l convingem să nu-și ia, bunicul nu a cedat. Timp de 4 luni și-a făcut notițe, iar acum mai bine ca oricine știe să-l pornească.

Despre vise și fericire: 

1. Ar fi fost interesant să obții o statistică în care să vezi câte persoane din metro în drum spre serviciu s-au gândit că ești frumoasă, câte te invidiază, câte ar dori să se împrietenească si așa mai departe.

2. Mereu am visat să am propriul apartament. În acest an mi-am cumpărat o locuință. Tot ce am reușit să cumpăr este o masă și o canapea. Acum stau serile și privesc pe geam lângă câinile meu de rasă. Și chiar dacă de trei zile nu am mai mâncat nimic, cu ultimii bani am cumpărat mâncare câinelui, să știți că mă simt foarte bine.