14 tablouri minunate! Cu iepurași de soare pictate

   Picturile artistului impresionist Laurent Parselier, reprezintă o plăcere extraordinară pentru ochi și au proprietatea de a crea buna dispoziție, indiferent de timpul de afară.

Prin intermediul pensulelor sale, pictorul Laurent Parselier creează o lume nemaipomenită, plină de căldura soarelui și culorile vii ale naturii. În această lume nu este loc pentru lucruri sumbre, posomorâte sau scârboase. Până și toamna, în tablourile contemporanului impresionist francez, este plină de lumină și culori zglobii, iar ploaia-i veselă și caldă.

În picturile ce urmează să le admirați, este mult soare, aer, sunt multe culori aprinse și o atmosferă plăcută în care te poți scufunda la nesfârșit. Vopseaua este aplicată printr-o metodă caracteristică autorului, ce este ușor de recunoscut și care creează impresia că nu a folosit simple culori în tablouri, ci defapt – iepurași de soare.

În continuare, vă fac cadou aceste bucățele de soare, pline de lumină și căldură, prezentându-vă cele mai frumoase lucrări ale pictorului Laurent Parselier. Emoțiile pozitive din aceste tablouri îl vor cuprinde pe fiecare observator.

2

3 4 5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

327355-r3l8t8d-650-18009c79e7a9