14 tunsori asimetrice pentru femeile 40+, care vor să arate în vogă!

Alegerea potrivită a tunsorii este un moment foarte important atunci când vine vorba de compunerea unei ținute în vogă, care să arate stilat, elegant, contemporan și atrăgător în același timp.

Sezonul toamnă-iarnă 2020/2021 a pregătit idei creative și epatante pentru femeile de 40-50 de ani care sunt obișnuite să țină pasul cu moda. De data asta, stiliștii au hotărât să adauge o notă de huliganism, dârzenie și aventurism în look-urile tradiționale ale acestora, și prin urmare, moda pentru tunsorile asimetrice a devenit principala tendință a acestui sfârșit de an.

Coafura Tomboy a luat tot ce-i mai bun de la tunsorile Bob și Cascadă, creând un concept îndrăzneț și sofisticat. Specificul său constă în aranjarea șuvițelor în fâșii – la nivele și sub unghiuri diferite, astfel încât întreaga tunsoare capătă un aspect flotant și asimetric, făcând doamnele să arate atrăgător și neordinar.

Probabil, nu există coafură asimetrică mai inspirată și mai potrivită pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, decât clasica și, în același timp, veșnic actuala coafură Pixie.

Există o multitudine de moduri în care aceasta poate fi dezvoltată și modificată, dar pentru sezonul care urmează cea mai actuală rămâne versiunea cu breton oblic și alungit.

Aceasta se potrivește în special femeilor cu pomeți pronunțați și înfățișare rotundă, făcând trăsăturile feței să arate mai fin și mai grațios.

În pofida aparențelor, Pixie rămâne o coafură care subliniază excelent feminitatea și fragilitatea oricărei femei.

Mai mult decât atât, e coafura care te poate ajuta lejer să arăți cu 10-15 ani mai tânără.

Aceasta se potrivește femeilor cu părul de o nuanță intensă și saturată.

Cât și pentru părul cărunt.

O coafură întâlnită tot mai des în rândul celebrităților de la Hollywood este Bob-ul asimetric, deloc întâmplător, din moment ce tunsoarea este foarte versatilă și se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă, parametri sau statut.

Plus la asta, Bob-ul poate fi stilizat în diferite moduri, obținând de fiecare dată un look nou.

Soluția perfectă pentru a arăta tânără, stilată și elegantă, în cazul doamnelor cu păr de lungime medie și lungă, este o coafură asimetrică stratificată.

Totodată, una din cele mai spectaculoase coafuri, care a cunoscut un adevărat boom la acest sfârșit de an, este tunsoarea Carre asimetrică, cu breton alungit. Șuvițele sunt stratificate cursiv de-o parte și de alta a feței, luminând și întinerind semnificativ chipul.

Nu uita! Indiferent de cifra din cartea de identitate, întotdeauna există soluții de a transfera frumusețea interioară spre exterior.