15 povești scurte și înfiorătoare. Ai curajul să le citești?

Cine crede că e imposibil să creezi o poveste înfiorătoare din cîteva fraze, acest articol le va schimba părerea. Un mesaj clar, direct cu elementele de bază îți permit să creezi povestea din spatele textului scurt, care îți vor pompa sângele în vine mai rapid.

AdMe.ru îți prezintă 15 povești scurte și înfiorătioare.

1. „Fiica mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în mijlocul nopţii. Îi vizitez mormântul şi îi cer să înceteze, dar asta nu ajută”.

2. „După o zi grea la muncă, am venit acasă şi am văzut-o pe iubita mea legănând copilul. Nu ştiu ce a fost mai înfricoşător, să-mi văd prietena moartă şi copilul născut decedat, sau să ştiu că cineva a intrat în apartamentul meu să îi pună acolo”.

3. „Doctorii i-au spus invalidului că s-ar putea să resimtă un membru fantomă din când în când. Totuşi, nimeni nu l-a pregătit pentru acele momente când a simţit degete reci atingându-l pe mâna-fantomă”.

4. „O auzi pe mama ta care te strigă din bucătărie. În timp ce cobori scările, auzi o şoaptă din dulap care spun «Nu te duce, scumpule, am auzit-o şi eu”.

6. „Faţa zâmbitoare se holba la mine din întunericul de după fereastra de la dormitorul meu. Locuiesc la etajul 14”.

7. „M-am trezit şi am auzit bătăi în geam. La început, am crezut că erau la fereastră, până am realizat că veneau dinspre oglindă”.

8. „Pentru că am crescut cu câini şi pisici în casă, m-am obişnuit să aud sunete de zgârieturi la uşă în timp ce dorm. Acum că locuiesc singur, este foarte neliniştitor”.

9. „Sora mea spune că mama a omorât-o. Mama spune că nu am o soră”.

10. S-a dus până sus, să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

11. Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte, pur şi simplu.

12. M-am trezit cu o poză cu mine dormind pe telefon. Locuiesc singură.

13. M-am trezit în miez de noapte, pentru că auzeam un ciocănit în geam. Am crezut că era cineva la fereastră, dar era tot oglinda de la baie.

14. Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost ceasul care arăta ora 00:07, în timp ce ghearele ei săpau în pieptul meu, cu unghii pline de pământ, iar cu cealaltă mână imi acoperea strigătul. Am sărit din pat ca ars, bucuros că a fost doar un coşmar, dar ceasul era 00:06 şi dulapul a început să scârţâie ciudat.

15. Am crescut într-o familie care iubea animalele, aveam multe pisici şi câţiva câini, deci sunt obişnuită cu zgârieturile pe parchet şi schelălăitul pe la uşi. Acum este puţin mai dificil să suport sunetele astea, pentru că locuiesc singură şi nu am animale de companie.