15 tunsori scurte ca să arăți impecabil pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021!

Vara a trecut pe neobservate și uite că ne-am trezit în plină toamnă, la doar câțiva pași de mult așteptatele sărbători de iarnă, ceea ce înseamnă că a venit timpul pentru o schimbare inspirată de look, care să te facă să arăți mai proaspăt și atrăgător și să-ți pregătească starea de spirit pentru oportunitățile care te așteaptă în noul an. Cu această ocazie, stiliștii au pregătit o serie de tunsori care vor marca acest sezon și vor arăta impecabil pe orice femeie.

În sezonul toamnă-iarnă 2020/2021 sunt în vogă ținutele luminoase și dârze, prin urmare, în fruntea clasamentului din acest an va fi tunsoarea Pixie.

Coafura Pixie te va ajuta să arăți elegant, contemporan și atrăgător, indiferent de vârstă, statut sau formă a feței. Datorită aranjării stratificate și aspectului îngrijit și excentric, Pixie adaugă note de îndrăzneală și aventurism imaginii tale.

O altă opțiune aproape la fel de promițătoare și relevantă este tunsoarea Gavroche. Specificul acesteia constă în îmbinarea armonioasă a șuvițelor scurte de păr, situate pe creștet, cu șuvițe lungi, situate în zona cefei, fapt care contribuie la consolidarea imaginii de femeie romantică, rebelă și nițel extravagantă.

Un alt trend reînviat și romantizat la finele anului 2020 sunt tunsorile asimetrice.

Avantajul acestora, în comparație cu coafurile precedente, este că asimetria poate fi adaptată la cele mai diverse tipuri de tunsori, începând cu Carre, Bob și terminând cu Garcon sau Page.

Astfel, îți sugerăm să apelezi la asimetrie dacă vrei un look mai proaspăt, dar nu ești pregătită pentru schimbări radicale.

Noiembrie a fost considerată întotdeauna o lună deosebit de nostalgică, însuflețită și romantică, probabil din acest motiv, tunsoarea Carre rezonează, în mod special, cu această perioadă.

Mai mult de atât, fiecare femeie poate și trebuie să-și sublinieze individualitatea cu ajutorul unei tunsori Carre în multiplele ei variații.

Tunsoarea Carre este foarte stilată și versatilă, astfel încât poate completa eficient orice ținută.

Și nu manifestă sensibilitate față de nuanța părului.

Arătând impecabil și în vogă, atât pe brunete, cât și pe blonde.

Dar să nu le discriminăm pe roșcate!

În funcție de stil și preferințe, poți completa tunsoarea Carre cu breton.

Bretonul te va ajuta să-ți accentuezi subtil serenitatea.