16 animale neînfricate, care merită câte 1000 de medalii fiecare și toate de aur!

În timp ce noi, oamenii, trâmbițăm întruna despre realizările noastre și nu ratăm nici un moment de a ieși în evidență, prietenii noștri patrupezi salvează vieți și intervin eroic, păstrând discret un legământ al modestiei. Indiferent de circumstanțe, indiferent de impedimente, aceste ființe incoruptibile dau dovadă de curaj, agilitate, bunătate și determinare de a cuceri noi înălțimi, iar compilația de astăzi ne amintește încă o dată despre cât de norocoși suntem să-i avem alături și cât de multe mai avem de învățat de la ei.

Fă cunoștință cu Best. Best este un malamut, una din cele mai vechi rase de câini de sanie din lume și a urcat muntele Elbrus de peste 40 de ori. Best este curajos, fii ca Best!

Iar acesta e Trevor. Trevor donează sânge pentru a salva viețile pisicilor bolnave. Este un pisic absolut minunat.

„Uite-l pe Murphy. Murphy e un băiat bun, mi-a salvat nepoata de la un atac de viespi, înlăturându-le cu limba, fără să o rănească, cu prețul a multor înțepături.”

Iată-l pe Gary. Gary adoră să traverseze cu dârzenie râuri înghețate și munci stâncoși.

„Herbie e un câine de terapie la spitalul în care mă tratez. E un individ unic și binevoitor”

„Noaptea trecută, pisoiul meu m-a salvat de un șarpe care s-a strecurat în dormitor. Bună treabă, Mufasa!”

„Câinele nostru orb a îndrumat 7 persoane, 2 câini și 4 pisici să scape dintr-o casă incendiată. Ne mândrim cu tine Molly”

Fă cunoștință cu Kuli. Kuli e genul de pisică care nu se teme de apă.

„Câinele meu, Vader, m-a salvat de un ciocan care a căzut de la etajul 4.”

Un iepure cu temperament artistic.

„Acum 6 luni, pisica mea a speriat o pumă care ne-a atacat și mi-a salvat viața”

Purin și proprietarul ei, Makoto Kumagai, au intrat în cartea recordurilor Guinness pentru numărul de salturi făcute de un câine și un om timp de 1 minut, sărind împreună de 58 de ori.

Pisica Tara, a protejat un băiat de atacul unui câine și a primit o adevărată mantie de erou.

Această fată de treabă susține emoțional pompierii câte 4 ore pe zi, înainte ca aceștia să-și înceapă tura de 24 de ore.

„Ieri seara, acest băiat a lătrat timp de 30 de minute în continuu ca să-l scoatem afară, insistând activ să ieșim și noi. S-a dovedit a fi că în apartamentul nostru a existat o scurgere de gaz.”