2 reguli de aur, dacă le vei respecta atunci viața ta personală se va schimba radical

Sunt două reguli de aur în viața personală care funcționează cu adevărat. Cine nu le cunoaște va regreta enorm și va pierde mult timp sau nervi.

1.Regula numărul 1- într-o relație atmosfera trebuie să fie liberă, detașată.

Ar trebui să fie ușor de la început. Din primele minute. Omul simte imediat energia celuilalt. Uneori, poți să întâlnești o persoană și să te îndrăgostești de ea imediat, alteori e nevoie de ani de zile pentru a crea o legătură intimă. Mulți bărbați preferă ”prăzile” ușoare. Dar să nu uităm, că merele cele mai coapte se află sus și e greu să ajungi la ele. Important este să se creeze acea conexiune emoțională între voi și să vă simțiți bine împreună. De asemenea, într-o relație nu trebuie să demonstreze nimeni nimic. Fiecare are dreptul la opinie, la libertate și timp personal. Nu e necesar să dobândești pe cineva, să alergi după cineva, să scrii scrisori de dragoste la infinit…dacă este sufletul tău pereche, atunci al tău va fi. Începutul unei relații este semnificativ, dacă vă înțelegeți de minune și petreceți timp valoros împreună, atunci acesta e omul tău. Dacă nu, detașați-vă ușor, nu prelungiți relațiile toxice, care nu au nici un viitor. Nu răbdați, dacă vă simțiți sufocați și triști!

2.Regula numărul 2- Relația trebuie să vă aducă fericire

Dacă o relație vă face să vă simțiți triști, depresivi, neputincioși, atunci nu acceptați. O relație frumoasă trebuie să vă inspire, să vă facă fericiți și împliniți. Lăsați supărările și gândurile meschine. Nu vă limitați la fricile voastre… că veți rămâne singuri, sau că aveți copii, sau că toată lumea așa trăiește…nu vă fie frică să trăiți cu pieptul deschis propriilor voastre visuri și idealuri.

Ce părere aveți?