24 Fotografii alese, din lume culese

       Uneori o singură fotografie este în stare să trezească o avalanșă de emoții sau să povestească o istorie întreagă. Anume aceste fotografii le colecționăm pe site-ul nostru, pentru a vă dărui splendoarea lor printr-o suflare de gust ilustru.

      Câteodată este pur și simplu un moment reușit sau un unghi potrivit. Uneori sunt peisaje frumoase și uimitoare sau fenomene remarcabile. Defapt aceasta este cronica vieții noastre cotidiene, documentată cu fotografii din toate colțurile lumii.

     În aceste fotografii este arătat ceea ce-i frumos, pozitiv, vesel, interesant, ceea ce-i va face plăcere fiecăruia să privească, înțeleagă și admire. Prin intermediul acestor fotografii îți vom trezi zâmbetul sau te vom pune pe gânduri. Vizionare plăcută!

1

La stația Minami-Urawa în orașul Saitama din Japonia, o femeie pasager a căzut până la brâu în crăpătura dintre peron și tren. Circa 40 de pasageri au împins vagonul de la platforma stației și femeia a fost salvată fără nici o vătămare.

Un vagon de acest tip, împreună cu roțile, cântărește circa 32 de tone. Întârzierile de la grafic, provocate de acest incident, au fost de doar 8 minute.

După operațiunea de salvare, doamna și-a cerut iertare pentru incomodități-le provocate, i-a mulțumit pe pasageri și lucrătorii stației, după care cu toții și-au continuat drumurile.

Această fotografie este un tipic exemplu al minunilor pe care le pot realiza oamenii atunci când sunt uniți și urmăresc împreună un scop nobil.

2

Măcar cuiva ia mers cu profesoara de clase primare. Cea mai veselă clasă și cea mai îndrăzneață profesoară.

3

Un pui de panda în timpul evacuărilor provocate de un cutremur puternic din Thailanda.

4

Băiatul s-a întristat rău de tot când a aflat că în fața lui stă doar un simplu actor și nu există Omul de Fier în realitate.

5

Revista Surfer a premiat această fotografie drept fotografia anului. Fotograf: Zak Noyle

6

Secția de analize pentru copii dintr-o instituție medicală în New-York.

7

Stăpâne, tu nu mă cauți pe mine acolo?

8

Fără milă. Fotografia lui Sponge Bob din Rusia.

9

Fotograful Veselin Malicov, călătorind prin Portugalia a întâmpinat o furtună puternică care nu a schimbat nicicum planurile pescarilor.

10

NASA a publicat fotografia Pământului de pe orbita Saturn-ului. Fotografia a fost făcută de pe nava spațială Cassini, la distanța de 1440 milioane de kilometri de la Pământ (Micul punctuleț albastru din dreapta).

11

Dorința neînduplecată de a mânca fotograful: Leonardi Ranggana.

12

Imponderabilitatea

Fotograf Dmitry Arkhipov

13

Un craniu de dragon a apărut pe o plajă engleză. S-a adeverit că este reclama serialului ”Urzeala tronurilor”.

14

Cu o clipă înainte de…

15

O lecție obișnuită în școala orașului Tabubil, Papua – Noua Guinee

Fotograf: Chuck Fishman

16

Surfing-ul deja nu mai este același.

Fotograful Zak Noel l-a fotografiat pe un surfer în apropierea insulei Iva din Indonezia. Din cauza unei infrastructuri desăvârșite de reciclare a deșeurilor menajere, băștinașii aruncă gunoaiele în râuri, de unde sunt transportate de către apă în ocean. În această fotografie este înveșnicit rezultatul iresponsabilității umane.

17

Japonia, Parcul Hitachi Seaside

18

Cam așa girafele își scarpină spinările reciproc.

19

De la zi la noapte ”Day to Night”

Fotograful profesional Stephen Wilks, lucrează la un singur proiect circa 10 ore. El face în timpul zilei mii de fotografii ale aceluiași loc. Rezultatul îl vedem în această tranziție lină a nopții la ziuă. Plaja din imagine este Coney Island din Brooklyn, SUA.

20

Câți oameni vedeți în imagine? Această broască nu-i decât un mare body-art uman.

21

Clovnul în căutarea adrenalinei.

22

Cavaleria aeriană rusească a pictat acest înger în ceruri.

23

Nu retrăi, tot răul v-a trece.

24

Super eroii spală ferestrele unei case pentru copii.

Articol inspirat din: ADME