30 de imagini înainte și după! Cum s-au schimbat cele mai îndrăgite celebrități de-a lungul ultimelor decenii.

Tinerețea este efemeră, indiferent dacă ești o persoană de rând sau o vedetă de la Hollywood. Totuși, unele celebrități reușesc destul de subtil și iscusit să ducă timpul de nas, arâtând mult mai tânăr pentru anii lor. Pagina de instagram Celebbeforeafter afișează cum arătau în tinerețe vedetele pe care le-am îndrăgit cu toții și cum arată acum, la 20-30 de ani distanță. Te avertizăm, în unele cazuri o să-ți fie foarte greu să simți diferența.

1. Zac Efron

Idolul a milioane de adolescente din întreaga lume nu s-a schimbat principial în ultimii 15 ani, nici din punct de vedere fizic, nici din perspectivă artistică, rămânând același tânăr chipeș și fermecător din comediile și melodramele pentru adolescenți.

2. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston e actrița care știe cum se prepară elixirul tinereții. Alte explicații despre cum o persoană poate arăta la 50 de ani la fel de bine ca la 20, noi nu avem.

3. Avril Lavigne

Icoana punk rock-ului din anii 2000′, cu timpul a dobândit o alură mult mai matură, profundă și enigmatică.

4. Robert Downey Jr.

Geniu, milionar, playboy, filantrop – așa era caracterizat Tony Stark, personajul care l-a făcut renumit pe actor în seria de filme despre „Iron Man”. Acum stăm și ne gândim, oare, până la urmă, doar despre personaj era vorba?

5. Sandra Bullock

Da, da, anume acea actriță care în 2010 reușea o performanță istorică, câștigând premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal și „Zmeura de aur” pentru cea mai slabă actriță, în același an! Bineînțeles, pentru filme diferite. Indiferent de vârstă sau performanțe actoricești, noi considerăm că Sandra rămâne o femeie fenomenală.

6. Paul Rudd

Unul din cei mai talentați și expresivi actori de comedie ale ultimelor decenii, nu a făcut decât să arate mai bine, atât în viață, cât și pe marile ecrane.

7. Leonardo DiCaprio

Băiatul care în 1997 făcea milioane de femei din întreaga lume (și nu doar femei) să plângă în hohote la finalul filmului „Titanic”, astăzi e unul din cei mai recunoscuți actori ai generației sale. Cu toate că timpul și-a lăsat amprenta pe chipul acestuia, cariera sa pare să nu cunoască un apogeu.

8. Megan Fox

Vedeta filmului „Transformers”, ca orice model care se respectă, arată extraordinar chiar și la distanță de 15 ani.

9. Hillary Duff

Experții în cinema afirmă că aceasta nu-și realizat întregul potențial artistic și, probabil, au dreptate. Însă, judecând după fotografia de mai jos se pare că totul abia începe.

10. Rachel McAdams

A doua imagine e din 2019. Jurăm! Se pare că una din cele mai adorabile actrițe contemporane locuiește pe aceeași stradă cu Jennifer Aniston.

11. Keanu Reeves

O eroare în matrice! Principalul nonconformist de pe covorul roșu se pare că a pierdut bătălia cu timpul, sau nu?

12. Emma Watson

Hermione din „Harry Potter” nu mai e cea de înainte, dar cine a zis că trebuie să fie?

13. Cameron Diaz

Deținătoarea celui mai viu și sclipitor zâmbet din lume a rămas aproape neschimbată. Apropo, dacă nu erai la curent, în 2017 Cameron și-a încheiat cariera pentru a se focusa pe lăuntric și spiritual.

14. Jared Leto

Pe internet se zvonește că vocalistul trupei „Thirty Seconds to Mars ” ar fi un adevărat vampir, altfel cum să explici tinerețea sa inepuizabilă.

P.S. Pe a doua fotografie are 47 de ani.

15. Rihanna

Celebra divă pop a rămas aceeași, poate doar trăsăturile feței i-au devenit mai accentuate.

16. Angelina Jolie

Suntem gata să pariem că Angelina Jolie și la 70 de ani va fi în stare să concureze la capitolul frumusețe cu orice femeie de 20. Dar tu ai risca să pariezi împotriva noastră?

17. Amanda Seyfried

Amanda Seyfried la 34 de ani pare mai tânără ca oricând.

18. Tom Hardy

Tom Hardy s-a transformat dintr-un băiat cu aspect juvenil într-un bărbat în toată firea.

19. Johnny Depp

Actorul care an de an arată tot mai bine și la ai săi 56 de ani continuă să fie pe listele celor mai atrăgători bărbați din lume.

20. Courteney Cox

Vedeta legendarului serial „Friends” nu a gustat din elixirul colegei sale de platou (Jennifer Aniston), dar farmecul ochilor i-a rămas la fel de seducător.

21. Alicia Silverstone

Alicia Silverstone nu mai e la fel de zglobie și adorabilă ca pe vremuri, dar rămâne la fel de expresivă și tandră.

22. Margot Robbie

Una din cele mai frumoase și grațioase blonde din lume nu s-a schimbat principial în ultimul deceniu (din fericire), în schimb a făcut un salt astronomic de la un model de rând, la una din cele mai promițătoare actrițe contemporane, pe care o vor în peliculele lor așa mastodonți ai filmului ca Quentin Tarantino și Martin Scorsese.

23. Kristen Stewart

Starleta seriei de filme „Twilight”, a devenit mult mai expresivă cu anii, spre fericirea tuturor.

24. Elijah Wood

Veșnicul „Hobbit” al Hollywood-ului.

25. Sara Paulsen

Poate că un pic mai bătrână decât te așteptai, dar în schimb, cât de grațioasă.

26. Reese Witherspoon

În opinia noastră, acest zâmbet poate eclipsa orice adâncituri și riduri.

27. Robert Pattinson

Iată că am ajuns și la cel mai adorat actor al momentului. De ce oare? Fanele „Twilight” au crescut sau actorul a evoluat în plan artistic?

28. Taylor Swift

Cea mai de succes cântăreață din istoria Statelor Unite ale Americii, cu anii a început să arate și mai bine.

29. Mila Kunis

Actrița născută la Cernăuți e considerată până în prezent una din cele mai sexy femei din lume.

30. Elle Fanning

Ieri o copiliță promițătoare, astăzi un star consacrat (la doar 22 de ani).