4 feluri de pumni care vorbesc despre caracterul tău

Gesturile și mimica pot spune foarte multe despre caracterul unui om. Doar trebuie să știi să le citești.

Noi îți propunem un test prin care poți să descoperi trăsăturile morale ale unei persoane doar văzând cum își strânge pumnul. Încearcă-l mai întâi tu și află ceva nou despre tine.

1. Degetul mare – deasupra

2. Degetul mare – înăuntru

3. Degetul mare – lateral

4. Degetul mare – îndoit în sus

Cum arată pumnul tău?

1. Degetul deasupra

Ai o energie nemărginită, cum rar întâlnești. Ești într-o căutare permanentă de senzații și cunoștințe noi, vrei să cuprinzi necuprinsul. Să stai pe pat cu telecomanda în mână nu se înscrie în planurile tale pentru cucerirea lumii.

Ești un altruist înrăit, o persoană cu inimă mare, care e gata mereu de ajutor. Chiar și când e vorba de cele mai complicate probleme, mereu găsești soluții. Ești un om al faptelor, mai puțin al vorbelor. Din acest considerent ești foarte apreciat și respectat. Tu emani energie pozitivă și celor din jur, de aceea oamenii sunt gata să te urmeze oriunde.

2. Degetul înăuntru

Ești o persoană ingenioasă și elocventă, însă oricum te apropii mai greu de oameni. La prima vedere, poți părea timid și sumbru, dar ulterior, cei cu care comunici descoperă în tine o fire sensibilă.

Te descurci foarte ușor în problemele care apar. Știi să apreciezi corect orice situație și să găsești pentru ea o soluție optimală.

Atitudinea ușor pedantă și meditativă, de fapt, îți aduce doar foloase, cu excepția momentelor când ai cerințe prea mari față de tine însuți. În aceste cazuri, ești foarte dezorientat, de aceea ai nevoie de sprijinul celor dragi.

3. Degetul lateral

Principiul tău de viață este că fiecare își alege calea pe unde merge. După cum se pare, drumul tău în viață e cam spinos, în schimb, tu ești un om foarte practic, realist, care știe să se autoaprecieze la justa valoare.

Totuși, se întâmplă să-ți fie greu să ei decizii îndrăznețe, întrucât te temi de nereușite și înfrângeri, iar acestea îți pot afecta propria demnitate. Iată de ce ai nevoie în mod constant de laude, aprobări și sprijin.

Prietenii te iubesc pentru sinceritatea de care dai dovadă, pentru faptul că se pot baza oricând pe tine și pentru inteligența ta.

4. Degetul ridicat

Ești o fire modestă și foarte deșteaptă. Ești mereu ocupat și generezi, adesea, idei extraordinare.

Îți place să studiezi lumea înconjurătoare și ai toate posibilitățile să faci asta. Însă îți vine greu să te concentrezi asupra unui singur lucru, deoarece le vrei pe toate odată, vrei să cuprinzi necuprinsul.

Cei care te înconjoară te consideră o enciclopedie adevărată și nu pierd șansa de a cere de la tine sfaturi. Totuși, tu preferi să rămâi deschis doar pentru cei care ți-au câștigat încrederea. Nu oricine va putea primi un sfat de la tine.

Ilustrator Yekaterina Ragozina în exclusivitate pentru AdMe.ru

Sursa