5 modele de unghii elegante pe care le poți face chiar tu

Mânuțele noastre pot spune multe despre noi. Și toate femeile știu că o manichiură poate completa întotdeauna o ținută, o poate face mai elegantă și chiar o completează.

Nail-art pur și simplu nu cunoaște limite. Dar nu orice idee de design a unghiilor arată frumos sau elegant. Unele tipuri pot arăta ieftin și fără gust. Dar există manichiuri care vor arăta întotdeauna scump, elegant și va adăuga bonusuri imaginii tale.

Anume despre acestea vom discuta azi.

Dar, înainte de a trece la exemple de unghii, aș dori să îți reamintesc că mânuțele vor arăta nobil și elegant numai dacă sunt îngrijite. Chiar dacă porți designul cel mai la modă pe unghii. dar sunt neglijente și ai cuticulele crescute, îți vei pierde tot aspectul.

Prin urmare, primul lucru de făcut este o manichiură igienică, apoi îndepărtarea excesului de piele din jurul unghiilor și tăierea lor cu atenție.

Pastel

O manichiură monocromatică în nuanțe pastelate arată întotdeauna elegant și scump.

În acest sezon, nuanțele de bej, rozul praf și albastrul sunt deosebit de relevante, iar gri și gri-violet rămân, de asemenea, în tendință.

O opțiune win-win ar fi o manichiură într-un bej moale, cremos, care arată simplu, dar în același timp cu adevărat rafinat și demonstrează că ai gust.

Poți adăuga și ceva decor, ca să îți accentuezi personalitatea finuță.

Linii aurii

Pentru a nu distrugehotarul dintre grație și vulgaritate, este important să porți culoarea aurie echilibrat.

O manichiură va arăta scumpă și elegantă dacă adăugi un design sub formă de panglici aurii la nuanțe deschise de ojă.

Pot fi doar linii, dungi sau forme geometrice realizate cu auriu. Dar, cel mai important, în astfel de opțiuni, nu exagera.

Poți încerca și culori mai îndrăznețe.

Minimalism geometric

Motivele geometrice au rămas în tendință de câțiva ani și nu renunță la pozițiile lor.

Și dacă orice caricatură pictată pe unghii este deja o manieră proastă, atunci minimalismul geometric vorbește despre un excelent simț al stilului.

O astfel de manichiură îți va face aspectul mai scump și modern.

Design-ul poate varia de la puncte și linii, la forme geometrice sau abstracte.

Poți asorta șu alte culori unghiilor tale.

Roșu și bordo

Unghiile vopsite în roșu sau bordo arată întotdeauna superb. Aceste culori sunt clasic impecabil și sunt potrivite oricui.

Unele doamne consideră manichiura cu roșu și vișiniu sunt opțiuni de seară. Dar nu este așa, căci poate fi purtată în viața de zi cu zi și să îți completze orice ținută.

Nuanțele de bordo sunt obligatorii! Pentru că te obligă să arăți cât mai bine și cât mai feminină.

French

Dacă există o opțiune de manichiură care nu te va dezamăgi niciodată și va fi potrivită în orice situație, atunci aceasta este french. Clasic, cu baza roz sau bej și vârful alb. Rafinat, sofisticat, feminin și estetic.

Pentru orice vârstă și pentru orice stil. Dacă ai îndoieli cu privire la ce să porți pe unghii pentru a nu eșua, alege întotdeauna o manichiură franceză.

Apropo, aceasta este manichiura cea mai apreciată de bărbați. Vă spun din experiență!

Unele dintre ideile enumerate le poți realiza în condiții casnice. Poate la altele vei avea nevoie de mâna unui stilist experimentat. Dar, în orice caz, toate aceste tipuri de design sunt simple și nu necesită niciun talent artistic special.