5 parfumuri ieftine care miros scump

Femeile deseori dau peste parfumuri scumpe, care se au un miros neplăcut și se estompează rapid. Dar să găsești un parfum ieftin și cu o aromă ”scumpă” este un lucru mult mai rar.

Dar chiar este posibil. Mai jos ai o listă de parfumuri care sunt ieftine, dar miros foarte scump.

Îți propun să iei în considerare mai multe parfumuri și categorii interesante ale pieței, care nu sunt în niciun fel inferioare luxului.

Armand Basi in Red eau de Parfum

Acest parfum este cunoscut de mulți încă de la începutul anilor 2000, când era în top. Astăzi este uitat de multe femei. În același timp, nu toată lumea știe că Armand Basi lasă o aromă blândă și discretă de citrice care poate concura cu parfumuri relativ mai scumpe. Costul parfumului variază între 2-4 mii de ruble, în funcție de volum.

Elizabeth Arden 5Th Avenue

E un alt parfum cu care poți face economie. Acesta miroase mai scump și lasă o aromă minunată. Parfumul este destul de dulce, delicat, în timp ce conține note lemnoase care îl fac interesant. Trebuie remarcat faptul că o sticlă de parfum arată foarte scumpă și originală, ceea ce nu este întotdeauna tipic pentru parfumeria bugetară.

Calvin Klein Truth

Unul dintre parfumurile ieftine, dar complexe și multiaromate. În ciuda prețului său, parfumul este destul de persistent și în același timp are un ceva special. La început, mirosul pare ușor acidulat și îndrăzneț. Cu toate acestea, la câteva ore după aplicare, poți observa cum se înmoaie, devine fraged cu motive de ceai de citrice.

Eau de Toilette Made for Woman, Bruno Banani

Un parfum foarte confortabil bugetului tău, al cărui cost este de 1500-2000 ruble. În ciuda acestui fapt, captivează prin aroma sa delicată, care conține note de chihlimbar și zmeură. Parfumul este destul de persistent și versatil. Pe tot parcursul zilei, se manifestă sub diferite esențe: de la mure suculente până la chihlimbar îndrăzneț. Parfumul este potrivit pentru fetele tinere.

 

White Eau De Toilette Iceberg

Un alt parfum ieftin care miroase cu adevărat scump. Parfumul este relativ nou, a fost lansat abia în 2013. Cu toate acestea, multe fete au reușit deja să îl aprecieze. Principala caracteristică a parfumului este o urmă delicată de citrice, în care puteți simți esențe de vetiver, pere coapte și mosc. Aroma este proaspătă, delicată, revigorantă. În timpul zilei, se deschide cu note noi: de la lămâie la mosc dulce.

Cu ajutorul acestor arome, poți crea o imagine scumpă șic, deoarece parfumurile sună scump, nu sunt foarte populare, astfel încât din primele note să atragă atenția.