5 secrete care îți pot face garderoba mai sofisticată și mai scumpă

Multe femeri obișnuiesc să economisească în ceea ce privesc poftele lor.  Cu timpul, acest obicei se înrădăcinează atât de bine, încât nu poți scăpa de el nici măcar atunci când nu mai trebuie economie. Dacă îți pare rău să arunci bani pentru o pereche de ciorapi sau o lenjerie de calitate, atunci peste o săptămână vei regreta din nou, căci se rup sau sse destramă.

De aceea în garderoba ta sunt 5 articole pentru care nu trebuie să economisești niciodată!

1. Dresuri și colanți

Amintește-ți regula: colanții de calitate nu costă niciodată puțin. Astfel, riști să ai dresuri fragile, matifiate sau inconfortabile și nu vor adăga deloc eleganță aspectului tău. Colanții de înaltă calitate ar trebui să ți se potrivească ca a doua piele. În plus, îți vor subția și chiar îți vor încălzi picioarele. Este mai bine să cumperi produse de calitate de la mărci cunoscute, crede-mă, vor dura mult mai mult.

2. Portofel

Un portofel poate spune totul despre o femeie. Imediat ce îl scoate din geantă, devine clar pentru cei din jur care este situația ei financiară. Un portofel uzat sau, mai rău, un portofel rupt va distruge complet aspectul unei femei.

De îndată ce acest accesoriu a început să-și piardă prezentabilitatea, ia-ți rămas bun de la el și când îți cumperi altul nou, nu economisi bani pentru unul calitativ. Un portofel bun nu costă mai mult decât reputația ta, ține cont de asta.

3. Cizme

Pantofii de iarnă pot spune multe despre o femeie. Cizmele bune, pentru zi de zi, cu greu pot fi confundate cu un alt model. Acestea sunt confecționate din piele de înaltă calitate, bine cusute și au o strălucire uniformă. O astfel de pereche de pantofi va rezista cel puțin un sezon și poate rămâne în stare perfectă de-a lungul câtorva ierni.

Desigur, acești pantofi nu trebuie doar să fie frumoși, este important să îți fie confortabil când îi porți. Cizmele de proastă calitate și, desigur, mai ieftine, pot dura 1-2 luni și își pot pierde rapid aspectul original.

4. Cureaua

Deja demult cureaua nu este considerată doar un articol funcțional. Acum ea îți completează perfect ținuta, de aceea trebuie aleasă cu grijă. Ar trebui să acorzi atenție modelelor elegante cu catarame mari și curelelor de diferite lățimi.

Amintește-ți că materialul și găurile întinse fac chiar și cel mai trendy look să pară destul de ieftin. Alege o curea de piele de înaltă calitate, fără decor inutil, și vei vedea cum acest detaliu va deveni un detaliu substanțial al ținutelor tale.

5. Lenjerie

Multe femei consideră că cheltuirea unor sume mari de bani pe lenjerie este inutilă, căci oricum nimeni nu o vede. Între timp, produsele de calitate scăzută de multe ori nu se mulează bine și se observă de sub haine. Iar materialul ieftin și cusăturile strâmbe pot irita pielea.

Crede-mă, nu vei dori să îți fie rușine atunci când mergi în cabina de probă. Cumpără lenjerie de corp frumoasă și de înaltă calitate – asta îți poate ridica dispoziția chiar și în cele mai posomorâte zile.

Ține minte, atunci când faci cumpărături pentru tine, acestea trebuie să fie de calitate, pentru că întreg aspectul tău depinde de detalii. De asta, îți recomand mai bine să administrezi rațional bugetul, decât să sconomisești pentru lucruri care chiar contează.