5 tipuri de rochii care vor fi MEREU la modă

Imaginându-și rochia perfectă, o femeie se gândește până în cele mai mici detalii la stilul, culoarea, decorul și calitatea țesăturii. Pentru a arăta desăvârșit, este mai bine să alegi produse cu o tăietură laconică și o culoare neutră, este mai ușor să creezi look-uri la modă cu ele.

Am pregătit pentru tine 5 tipuri de rochii, care arată întotdeauna relevant, la modă, astfel încât acestea să îți diversifice și să îți decoreze garderoba!

1. Rochia-cămașă

Mulți vor numi acest stil prea simplu și prea casual, parțial – acest lucru este adevărat, dar există excepții de la regulă.

Alege o ținută la modă, din mătase sde calitate pentru sezonul cald și lână – pentru sezonul rece. Crede-mă,asta poate fi o ținută de lux și te vei scălda în complimente.

Un alt avantaj al rochiei-cămașă este că se potrivește perfect pe diferite tipuri de figuri, în special modelele midi.

2. Rochie de dantelă

Designerii și fashionistele adoră dantela atât de mult, încât va fi cu siguranță găsită în colecțiile de top pentru o perioadă foarte lungă de timp. Rochiile din dantelă sunt asociate cu luxul, ușurința, romantismul și arată întotdeauna foarte solide.

Avantajul acestui material este că nu împiedică mișcarea, este întotdeauna confortabil într-o rochie de dantelă.

O rochie din dantelă este relevantă nu numai pentru sărbători. Pentru un set casual, adaugă un blazer simplu și accesorii discrete. Cerceii lungi sunt potriviți pentru seară, iar în timpul zilei  în loc de o brățară șic, ar trebui să iei un ceas.

3. Rochia neagră 

Această ținută este atemporală și la modă. Merită să te răsfeți cu un look de înaltă calitate, croială dreaptă, de lungime medie, cu un decor minimal. Imprimeuri sofisticate, fuste pufoase, mini-lungimi și decolteurile ar trebui lăsate pentru ieșirile de seară.

O rochie neagră și discretă este o investiție excelentă într-o garderobă la modă, care îți va permite întotdeauna să arăți elegant. Este potrivită pentru orice eveniment, ceea ce reprezintă un alt avantaj semnificativ.

4. Rochie de o nuanță ”bogată”

Probabil toată lumea a observat că există nuanțe care vizual fac haina mai ieftină. În cea mai mare parte, vorbim despre culori „murdare”, deoarece nu este clar imediat ce culoare este articolul de îmbrăcăminte.

Există, de asemenea, culori complet opuse, care, datorită revărsărilor bogate și combinațiilor complexe de nuanțe, arată întotdeauna luxos. Printre acestea se numără: smarald, perlă, bej, albastru închis, bordo.

Atunci când alegi o ținută, este important să iei în considerare tipul tău de culoare. Domnișoarelor cu ochi albaștri li se potrivesc rochii safir, de culoare cobalt. Cele cu  ochi verzi, fără îndoială, trebuie să încerce articole noi în culori de smarald, jad, conifere.

Este important ca femeile cu părul deschis să se asigure că culoarea rochiei nu subliniază galbenul părului.

5. Ținută cu imprimeu floral 

Dacă toate culorile simple sunt deja plictisitoare, ia în considerare achiziționarea unei rochii cu imprimeu. Modelele cu flori mari sunt în top.

Desenul concentrează toată atenția asupra sa, astfel încât restul elementelor aspectului ar trebui să fie cât mai laconice și simple. Este foarte important ca rochia să se potrivească perfect siluetei, subliniind curbele seducătoare.

O ținută din șifon translucid arată ușor și casual. Arată bine într-un duet cu cizme înalte. Pentru sezonul rece, este mai bine să alegeți rochii din bumbac și lână cu imprimeu floral. Pentru a sublinia talia, trebuie doar să adăugați o centură subțire.

Aruncă o privire mai atentă la rochiile de mai sus, poate că anume una dintre ele mai lipsea din garderoba ta. Experimentează cu plăcere!