5 trucuri desăvărșite ca să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine!

Dragostea unui bărbat pentru tine ar putea fi inepuizabilă și dura la infinit, dacă ai ști cum să te folosești de pârghiile care îl fac să se îndrăgostească și-i alimentează continuu interesul. Iubirea nu e un fenomen manevrabil și ușor de ținut sub control, dar există câteva trucuri psihologice eficiente, care influențează subtil subconștientul masculin și-ți vor permite să-l cucerești iremediabil. Despre acestea vom discuta împreună cu tine astăzi!

1. Menține contactul vizual!

Atunci când purtăm o conversație cu o altă persoană, de regulă, avem tendința firească de a evita contactul vizual direct, pentru a nu intimida persoana respectivă și a ne simți noi înșine mai confortabil. Ei bine, dacă îți dorești cu adevărat să pătrunzi cu săgeata în inima unui bărbat, învață să menții contactul vizual în timpul comunicării pentru cel puțin 30 de secunde continuu și succesul îți va fi asigurat.

2. Ia o postură deschisă spre comunicare!

În timpul comunicării, tălpile trebuie să fie îndreptate spre interlocutor, iar ținuta și umerii ușor înclinați spre figura acestuia. De asemenea, fii atentă la gesturile și postura subiectului pe care vrei să-l impresionezi și încearcă să le repeți. Creierul uman înregistrează involuntar și subconștient aceste semnale, astfel încât bărbatul îndrăgit, fără să-și dea seama, te va percepe ca pe un suflet pereche.

3. Atinge-i mâna!

Când ocazia și contextul îți permit acest lucru, atinge-i mâna, spre exemplu, atunci când îți povestește vreo istorioară emoționantă sau o glumă. Acest simplu gest va consolida relația dintre voi și o va aduce la un alt nivel.

4. Oferă-i posibilitatea să încerce bucatele pregătite de tine!

Acest gest este un semn al grijei și interesului pe care-l manifești față de dânsul, nu întâmplător, folclorul spune că calea către inima unui bărbat, trece prin stomac.

5. Nu fi agasantă!

Știm că e dificil să-ți maschezi sentimentele când ești îndrăgostită, dar ai grijă să nu devii agasantă și iritantă prin atenția excesivă acordată unui bărbat. Ține minte! Un bărbat trebuie întotdeauna nițel să-ți ducă lipsa. Întrerupe întâlnirea într-un moment neașteptat, nu-l bombarda cu apeluri telefonice, scrie-i mesaje scurte și laconice și acesta va manifesta un interes inepuizabil față de tine.