5 trucuri pentru a arăta frumoasă în fiecare zi, indiferent de vârstă

Indiferent de vârstă, femeile vor să arate mereu tinere și frumoase. Pentru a vă menține prospețimea și atractivitatea, nu trebuie neapărat să recurgeți la operații plastice sau să cheltuiți mulți bani pentru produsele cosmetice. Este suficient să cunoașteți câteva trucuri anti-îmbătrânire, care vă vor ajuta să vă mențineți mereu în formă.

8 ore de somn

Durata somnului de 8 ore este necesară pentru regenerare, astfel tenul va fi mai neted și mai luminos. Dacă nu dormiți suficient noaptea, a doua zi dimineața, fața va fi obosită. De asemenea, insuficiența somnului va contribui la apariția ridurilor, cearcănelor și pungilor sub ochi. Somnul este vital, deoarece atunci când dormi, se eliberează o cantitate mare de hormoni, fără de care funcționarea normală a organismului este imposibilă.

Este important să nu lucrați la calculator până târziu. Se recomandă să mergeți la culcare până la ora 22:00. Relxați-vă într-o baie caldă cu uleiuri esențiale de levănțică și beați un pahar cu ceai de mușețel. Ar fi bine să renunțați la ceaiul verde, deoarece el conține cofeină – o substanță ce are efect de revigorare. Dormiți pe o pernă ortopedică, care susține vertebrele cervicale, astfel dimineața veți fi mult mai relaxat.

Nuanțe deschise pentru ținute și coafuri

Culorile pastelate au efect de întinerire. Cele mai cotate sunt: culoarea piersicului, perlă, coral deschis, caramel, ivory. Aceste culori evidențiază tenul feței, îi conferă prospețime și strălucire. Este bine să evitați culorile prea închise, precum bordo, purpuriu, kaki, în special în zona feței. Pentru a diversifica gama clasică de culori, folosește un element strălucitor: o eșarfă colorată sau o geantă. Regulile de bază ale modei spun că părul nu poate fi mai deschis decât fața. Dacă tonul pielii este deschis, atunci ea pare palidă și bolnavă. Dacă fața este întunecată, atunci vor fi vizibile următoarele defecte: pigmentarea, cearcăne și pungi sub ochi, riduri.

Machiajul potrivit

Femeile cu o vârstă respectabilă, fie vor renunța, în general, la machiaj, fie îl vor folosi în exces. Cu timpul, pigmentarea pielii se pierde: fața și buzele devin mai palide, sprâncenele – mai puțin luminoase. Din cauza schimbărilor provocate de vârstă, este necesară accentuarea trăsăturilor faciale cu ajutorul produselor cosmetice. În acest caz, se recomandă machiajul natural.

– Aplicați un fond de ten deschis, în culoarea pielii;

– Pentru pomeți, folosiți fardul de culoarea piersicului sau coral;

– Subliniați linia superioară a sprâncenelor cu pulbere;

– Subliniați ușor genele superioare cu rimel, iar pe cele inferioare lăsați-le intacte;

– Aplicați puțin ruj de culoarea roz fin sau un luciu de buze transparent;

Atunci când folosiți machiajul anti-îmbătrînire, toate liniile trebuie să fie orientate în sus, pentru că astfel fața voastră va fi mult mai luminoasă.

Puterea sportului

Sportul vă ajută să vă mențineți în formă. Corpul începe să se „ofilească” după vârsta de 35 de ani, dacă renunți la sport. Înotul, yoga, dansul și alte exerciții de întindere sunt esențiale pentru menținerea corpului în stare bună.

Fă-ți un obicei să faci plimbări lungi sau exerciții în natură. Este important ca antrenamentele să vă aducă satisfacție. Orice activitate îmbunătățește circulația sângelui și a digestiei, astfel pielea feței va capătă elasticitate și prospețime.

Stiluri și tendințe ale modei

Pentru a fi mereu în pas cu moda, atrăgătoare și tânără, este important să fiți la curent cu tentinețele modei și să le adaptați imaginii voastre. Important – trebuie să vă simțiți confortabil în ținutele dumneavoastră. Puteți purta înrăzneț jeans boyfriend, adidași albi, dar și cardigane. În același timp, este bine să evitați hainele prea decoltate, bijuteriile ieftine șu hainele care lasă burta la vedere, deoarece astfel veți crea o imagine vulgară.

Respectând aceste reguli simple privind machiajul, alegerea ținutelor și stilul de viață, vă puteți păstra tinerețea mlt timp și veți arăta bine mereu, indiferent de vârstă. Aveți grijă de voi, dragi femei, și simți bucuria vieții, în fiecare zi!