6 metode ieftine de frumusețe care îți pot ușura rutina zilnică

Frumusețea și tinerețea – două lucruri care necesită o atitudine și o atenție responsabilă. Cu timpul, remediile obișnuite pot înceta să funcționeze. Dar nu-ți face griji, există mai multe secrete de a-ți păstra frumusețea și de a arăta întotdeauna uimitor.

1. Cum să scapi de bărbia dublă?

În acest sens te poate ajuta chiar cafeaua din bucătăria ta! Amestecă 10 linguri de praf de cafea și un pahar cu apă, apoi aplică în zona cu probleme și așteaptă de un sfert de oră. După ce a trecut timpul, spală-te. Cofeina elimină perfect excesul de apă și ameliorează umflăturile.

2. Cum să faci față calusurilor și bătăturilor?

Aici te poate ajuta cea mai obișnuită vaselină. Aceasta va rezolva chiar și cele mai dificile cazuri atunci când alte metode nu ajută. Unge-ți picioarele cu un strat mai gros, apoi îmbracă-te cu șosete și lasă masca peste noapte. Deja dimineața vei observa rezultatul, dar trebuie să repeți procedura până când problemele sunt complet remediate.

3. Bere pentru vindecarea părului

Rezolvă problemele principale: aspectul nesănătos, lipsa strălucirii, densitatea firelor. Compoziția este simplă – trebuie să torni bere într-un pahar, să o aplici pe părul curat și să masezi câteva minute. După, spală cu apă curgătoare. Dacă faci asta o dată la 3 zile, efectele vor fi vizibile în 2-3 săptămâni.

4. Cum să-ți întărești unghiile?

Cu usturoi! Vei avea nevoie de un cățel de usturoi zdrobit, pe care îl introduci într-un recipient plin cu lac transparent. Aplică ”lacul magic” zilnic timp de o săptămână și vei vedea cum unghiile devin mai puternice.

5. Cum să îți usuci rapid unghiile?

Unghiile proaspăt vopsite trebuie doar să fie ținute într-un vas cu apă cu gheață. Lacul se va fixa foarte repede!

6. Cum să scapi de părul nedorit într-un mod delicat?

Înainte de epilare, nu folosi săpun sau spumă, ci un balsam obișnuit de păr. Aparatul de ras va aluneca mult mai ușor, iar pielea va rămâne mătăsoasă și moale.

Aceste modalități ușoare te pot ajuta să ai grijă de tine!