7 coafuri noi, care sunt acum la modă: cum să fii frumoasă și diferită de altele

Bob, pixie și carre sunt clasice care, din păcate, pot deveni plictisitoare. Aceste coafuri se schimbă de la sezon la sezon și nu este nimic original la ele. Însă noi vrem ca toată lumea să fie fascinată când îți vede noua coafură. Prin urmare, am căutat ceva inedit sau ceva vechi și bun, dar uitat. Citește despre tendințele sezonului acesta și afșă ce ți se potrivește ție.

Capete răsucite

Scopul coafurii nu este de a ondula capetele cu un ondulator. Este vorba despre a-ți face părul să se onduleze așa cum vrea. Direcția ar trebui să fie naturală. Nu contează dacă este spre interior sau spre exterior.

În America, această coafură are un nume special – Chin Length, care înseamnăde lungimea bărbiei. Pentru că anume la nivelul bărbiei ar trebui să se termine capetele părului tău, astfel încât să se poată ondula în mod natural.

Shaggy

Coafura ”Shaggy” merge pentru părul scurt sau mediu. Aceste fire de lungimi diferite, împrăștiate aleatoriu în jurul capului, creează un aspect ușor și lejer perfect pentru orice anotimp.

Dacă încredințezi ”shaggy” unui stilist inapt, există o mare probabilitate că vei obține o tunsoare stratificată obișnuită. Secretul coafurii este să lași volum la rădăcini și să tunzi din capete. Acest lucru îți va împiedica părul să pară dezordonat, dar va crea un aspect cochet.

Rachel

Sper că nu ați uitat de serialele la modă din anii ’90, pentru că Rachel Friends a revenit.

Adăugă mai multe straturi coafurii pentru un aspect cu adevărat voluminos. Și alege o lungime până sub umeri.

Breton fragmentat

Nicăieri nu este scris că bretonul ar trebui să fie simetric și dens. Prin urmare, încearcă cu îndrăzneală noua tendință a sezonului – breton fragmentat.

Avantajul acestei coafuri este că descoperă sprâncenele, ceea ce înseamnă că atrage atenția asupra ochilor.

Bronding

Bronding-ul îți face părul să pară cât mai natural posibil. Acesta este un tip special de vopsire care se situează între evidențiere și colorare. Stilistul alege trei nuanțe foarte asemănătoare, apoi le aplică firelor de păr. În acest caz, firul vopsit nu este sigilat în folie, ca la vopsirea în șuvițe, ci rămâne liber.

Unii o să creadă că părul tău este ars de soare. Dar de fapt, culoarea va deveni mai jucăușă și firele vor străluci.

Stil umed

Stilul umed arată elegant și face ca imaginea să fie aristocratică și nobilă. În același timp, o coafură este potrivită pentru orice lungime a părului. Principalul lucru este să ai la îndemână gel, mousse, ceară sau spray cu sare.

Dacă ai părul scurt, aplică produsul pe toată lungimea. Acest lucru trebuie făcut imediat după duș, fără a aștepta uscarea părului.

Efectul umed asupra părului lung arată cel mai bine în zona coroanei. Prin urmare, aplică gelul, mousse-ul sau alt agent de coafare numai la rădăcini, lăsând lungimea părului neatinsă.

Franțuzoaica

Tunsoarea „franceză” – cea mai potrivită opțiune pentru acest sezon. Poți uita de păr! Este suficient să îl speli și să îl lași să se usuce singur.

Tunsoarea ”franceză”  trebuie să fie pufoasă. Prin urmare, nu este nevoie să utilizezi produse de styling. Lasă-ți părul să se elibereze și capetele să se îndoaie în mod natural.

Vopsire ”economă”

Acest tip de vopsire îți va economisi banii. Cea mai mare parte a părului rămâne neatinsă, căci se colorează doar șuvițele din față. Este ca și cum ai crea un cadru luminos în jurul feței, atrăgând o atenție suplimentară asupra acesteia.

Este ca și cum ai crea un cadru luminos în jurul feței, atrăgând o atenție suplimentară asupra acesteia.

Ține cont de tendințele modei și evidențiază-te de ceilalți!