7 curiozități despre filmul ,,Singur Acasă”

Comedia perfectă pentru sărbătorile de iarnă este fără doar și poate pelicula ,,Singur Acasă”. Filmul pe care îl revedeți de fiecare dată cu același entuziasm ca și prima dată. Această peliculă a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai cotat film din istoria filmului.

AdMe.ru a selectat 7 fapte pe care cu siguranță nu le știați din această comedie.

1

1. Fata din imagine, prietena lui Buzz (fratele lui Kevin) nu este de fapt o fetiță, este poza băiatului machiat al directorului de imagine. Regizorul nu a vrut să supere o fată adolescentă.

2

2. Actorul Jo Pesci (Harry) uita că se filma în comedie și folosea deseori pe platoul de filmare cuvântul obscen ,,fuck”, regizorul i-a propus să-l înlocuiască cu substantivul ,,fridge” în traducere ar fi substantivul ,,frigider”.

3

3. Tarantula de pe fața actorului Daniel Stern (Marvin) a fost reală. Actorul doar mima starea, fără sunet pentru a nu speria tarantula. Mai târziu, în studio a fost dublată scena cu voce.

4

4. Casa în care au avut loc filmările a fost vândută în 2012 pentru aproximativ 1,5 milioane de dolari. În prezent funcționează ca o atracție turistică.

5

5. Inițial, pentru rolul lui Harry a fost propuși actorii Robert de Niro și Jon Lowitz, doar că cei doi au refuzat.

6

6. Jucăriile de brad călcate în picioare de personajul Marvin erau de fapt confetti, dar pentru a fi în afara oricărui pericol, actorul purta un strat de protecție invizibil atașat pe tălpile picioarelor.

7

7. Această hartă chiar a fost desenată de protagonistul filmului.