7 poze care te transpun imediat în copilărie

Cei care au copilărit în perioada de ,,perestroikă”, apoi cu crescut în anii 90′ și au prins și un pic din anii 2000, atunci cu siguranță următoarele poze vă vor aduce aminte de o copilărie unică.

AdMe.ru a selectat 7 poze care reprezintă niște lucruri ciudate și inexplicabile pentru generația actuală sau niște amintiri plăcute pentru cei melancolici.

Caseta audio și economisirea bateriei de la player

1

Pentru a economisi bateria de la player-ul cu casete audio, casetei îi se făcea rewind manual cu ajutorul unui creion sau pix.

VHS player 

2

În prezent ai posibilitatea să vizionezi orice film îți dorești, însă nu demult, pentru a face acest lucru erai nevoit să împrumuți un VHS player și ulterior să iei cu împrumut și o casetă VHS.

Brick Game

3

Dacă acum stai cu orele în diverse gadget-uri, pe timpuri brick game era cel mai popular joc pe care și-l dorea orice copil.

Kinder-surprise

4

Orice copil care are o colecție întreagă de hipopotami sau pinguini de plastici a fost un fidel consumator ouălor de ciocolată Kinder-surprise.

Aparat de fotografiat cu pelicula

5

Până a se depune praful pe pozele din fișierele digitale, toată familia participa la distribuția și aranjarea pozelor în albumul de familie, poze care erau imortalizate cu aparatul de fotografiat cu peliculă.

Agendă de telefon

6

Toate numerele de telefon ale rudelor, prietenilor erau păstrate în o astfel de agendă de telefon.

Veșnica problemă de la Internet Explorer

7

În acea perioadă Internet Explorer frâna foarte tare orice activitate de pe calculator.