7 site-uri să înveți engleza ușor și interesant

Dacă exercițiile complicate și temele pentru acasă nu sunt pentru gustul vostru, dar totuși doriți să învățați limba engleză, atunci site-urile următoare vor fi utile.

AdMe.ru a selectat 7 site-uri care te vor ajuta să înveți limba engleza ușor și distractiv.

BBC Learning English

BBC Learning, creat de BBC, are foarte multe clipuri, tutoriale și puzzle-uri care te ajută să înveți foarte repede o limbă străină. Acesta este al doilea cel mai mare portal pentru învăţarea unei limbi străine. Aici, ai la dispoziție foarte multe informații care îți sunt de folos în viața de zi cu zi.

Livemocha

Cel mai mare portal pentru învăţarea limbilor străine din lume, acesta oferă şi posibilitatea de a interacţiona cu alţi utilizatori şi de găsi un partener de studiu.

Busuu

Cei de la Busuu au cercetat motivațiile, motivele, metodele și multe alte caracteristici ale procesului de învățare a unei limbi străine.

Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai populare platforme pentru învățarea unei limbi străine. Fiind foarte ușor de utilizat, această aplicație te ajută să înveți o limbă străină într-un timp foarte scurt și foarte puțin efort.

ESLPod

Un site util care cuprinde un spectru larg de subiecte pentru toate aspectele vieții combinate cu o doză de umor.

Twominute English

O opțiune perfectă și ușoară de a însuși limba engleză prin intermediul clipurilor video. Clipulețele au între 4-5 minute și sunt accesibile de pe orice gadget.

Learn English British Council

Un site care propune o varietate mare de modalități de însușire a limbii engleze, clipuri video, exerciții simple, iar cel mai important aveți posibilitatea să vă pregătiți pentru testul internațional IELTS.