7 tunsori seducătoare, care vor cuceri orice bărbat!

Bărbații au propriile păreri și preferințe cu privire la coafura feminină. Da, da! Să știi că ei nu se lasă fermecați doar de ochi, siluetă și buze, ci sunt mult mai pretențioși și avizați decât credeai, iar coafura joacă un rol important în percepția lor. Bine, gusturile nu se discută și o cosiță împletită simplu ar putea fi pe placul cuiva, dar pentru majoritatea bărbaților, acest look va arăta copilăresc și leneș. În același timp, deținătoarele unui păr aranjat în mod elegant, voluminos și sofisticat se vor scălda în privirile pline de admirație ale sexului opus.

Hai să vedem împreună care sunt coafurile considerate de bărbați deosebit de feminine și seducătoare, după care, aruncă o privire în agendă și fă-ți timp pentru o vizită la salon.

1. O tunsoare Bob-Carre, elegantă și ademenitoare.

Nu e de mirare că atât de multe vedete preferă această coafură – fiecare detaliu e integrat absolut ideal. Tunsoarea subliniază trăsăturile feței, îi corectează nuanțele, îi conferă volum și luminozitate, iar datorită asimetriei ușoare, arată neobișnuit, atrăgător și stilat. Versiunea scurtată a acesteia scoate în prim-plan decolteul și linia gâtului, în timp ce varianta alungită evidențiază senzualitatea și rafinamentul femeii, practic, indiferent cum ai experimenta cu factura, bărbații vor rămâne fără cuvinte.

2. O coafură Shaggy, libertină și jucăușă.

Bărbații adoră coafurile lejer deranjate, fiindcă astfel femeile arată foarte natural, autentic și în largul lor. În plus, această tunsoare adaugă look-ului o notă ușoară de obrăznicie și huliganism.

3. Un păr lung, bine îngrijit.

Părul lung întotdeauna adaugă o bilă albă femeilor la capitolul feminitate și este îndrăgit de majoritatea bărbaților, bineînțeles, dacă este îngrijit frumos, aranjat, strălucitor și curat. Ține minte! Lungimea optimă este la mijloc sau puțin mai jos de omoplați.

4. O tunsoare Carre clasică, pentru femeile de o frumusețe fatală.

Datorită industriei cinematografice această coafură este asociată cu femeile puternice, enigmatice, sigure, și deseori, fatale. Bărbații sunt pur și simplu încântați de această tunsoare strictă, dar picantă. În funcție de preferințe, poți complementa (sau nu) look-ul cu un breton.

5. O tunsoare în straturi, voluminoasă și degajată.

Un alt mod de a arăta senzual și seducător începe cu o coafură volnică, voluminoasă, degajată, care parcă e purtată de vânt. Lungimea trebuie să fie medie sau lungă, iar volumul dorit poate fi atins grație efectului de stratificare.

6. Un păr aranjat în bucle voluminoase, ușoare.

Una din cele mai feminine și romantice coafuri. Grație buclelor, vei arăta mai tânără și mai firavă, iar dacă părul tău este moale și flexibil de la natură, nu vei avea nevoie de instrumente speciale pentru a obține efectul dorit. Practic, va fi suficient să-l speli, să-l usuci nițel cu un prosop, să folosești puțin spray pentru fixare și să-l plisezi un pic în timpul uscării. Această coafură va arăta natural și ultra-seducător.

7. Un păr strâns, strict și elegant.

Această coafură e asociată cu fetele inteligente, reținute, dar seducătoare. Adaugă la coc o pereche de ochelari și un pic de ruj care să-ți accentueze senzualitatea și succesul este asigurat.

Deja ai decis care ți se potrivește? Hai repede la coafor!