8 vedete pe covorul roșu fără pedichiură: prea ocupate sau prea curajoase?

Vedetele pot fi înțelese: un program încărcat, zboruri constante, lipsa unui regim normal și lipsa timpului de relaxare într-un salon de înfrumusețare. Un singur lucru nu este, totuși, clar – dragostea pentru sandalele care nu acoperă suficient piciorul, demonstrând o pedichiură inestetică în contrast cu pantofii eleganți.

Alessandra Ambrosio

S-ar putea spune că „îngerul” Victoria’s Secret este frumos din cap până în picioare, dar cu astea din urmă ceva s-a întâmplat. În general, bejul este o opțiune universală pentru cei care doresc să obțină o pedichiură drăguță și să uite de ea pentru câteva săptămâni. Cu toate acestea, Alessandra a trecut cu mult limita respectivă – lacul a început să se ia!

Selena Gomez

Nu cea mai proastă pedichiură, doar că vreau să te iau ușor. O altă chestie e că pentru pcovorul roșu Selena a ales o opțiune foarte simplă: pare că artista nu s-a pregătit deloc pentru eveniment.

Madonna

Cel puțin Selena are lac pe unghii, dar Madonna apare uneori în fața paparazzi fără să aibă nici o pedichiură. Unghiile divei-pop parcă strigă că s-au săturat de încălțămintea incomodă și oja strălucitoare. Probabil, Madonna a decis să le dea concediu și, în același timp, să le aerisească în timpul unui eveniment.

Brie Larson

Brr! Nu îmi vine să cred că actrița a pășit pe covor, văzând ce se întâmpla cu unghia de la degetul mare al piciorului stâng (oja vorbește nu numai despre grosimea stratului de acoperire, ci și vârsta considerabilă a acestei pedichiuri). Sper că imediat după sărbătoare, vedeta a găsit timp să meargă la salon.

Claudia Schiffer

Nu se întâmplă nimic criminal: unghiile pot fi deformate dacă proprietara lor poartă deseori pantofi înguști și inconfortabili. Iar acest lucru nu poate fi detectat imediat dacă unghia este acoperită cu un strat dens și luminos de ojă. Cu toate acestea, în cazul Claudiei, tot secretul a ieșit la iveală – nu se sfiește de ochii publicului larg.

Julianne Moore

Degetul mic este în mod clar nerăbdător să obțină o pedichiură cât mai curând! S-ar părea că totul este relativ suportabil, dar nuanța galbenă a pielii din jurul unghiei indică cu siguranță că este timpul să prelucrezi cuticula.

Kim Kardashian

Pedichiura alb-negru scoate în evidență chiar și unghiile abia crescute. Poate că acesta este motivul pentru care degetele lui Kim arată neîngrijite, deși la prima vedere totul pare să fie în regulă.

Cara Delevingne

Nu este recomandat celor slabi de inimă! Este puțin probabil ca femeia de artă, Kara, să fi lucrat în grădină o lună de zile în picioarele goale fără cel mai mic acces la civilizație … Ori rebelei chiar nu îi pasă de părerea cosmeticienilor, ori pur și simplu a uitat (se întâmplă!) să-și pună unghiile în ordine.

Chiar dacă se întâmplă ca vedetele să pună totul la punct, mai puțin pedichiura, nu trebuie să fim foarte duri cu ele.