9 momente pe care nu trebuie să le neglijezi dacă vrei să arăți scump

De fapt, această listă poate fi scrisă la infinit, dar, am selectat pentru acest articol câteva dintre momentele cele mai întâlnite.

Extensia genelor. În timpurile în care a apărut această procedură de frumusețe, posibil era frumos să ai așa fel de gene. Astăzi, este în continuă dezvoltare și acest domeniu al frumuseții. Dacă optezi pentru această procedură, alege un efect care ți se va potrivi perfect

Următorul detaliu pe listă sunt sprâncenele. Și anume, sprâncenele tatuate.

Sunt de acord, acum 3-4 ani, sprâncenele grafice, desenate cu un creion ascuțit, erau considerate drept un standard, iar multe dintre femei își făceau programări la tatuarea sprâncenelor, pentru a uita de machiajul de zi cu zi.

Astăzi însă, suntem în perioada în care naturalețea este în vogă. Așa că, îți recomand să oferi câteva minute zilnic sprâncenelor tale, pentru a le oferi un aspect natural cu ajutorul produselor cosmetice. Vor arăta mult mai atrăgătoare decât niște aripi de păsări pe fața ta.

În continuare, vom vorbi despre unghii. Și anume despre manichiură, despre design.

O cantitate mare de străluci, flori, nuanțe, pietre strălucitoare – lăsați-le în 2012.
Astăzi sunt actuale culorile calme și un minim de design. De asemenea, poți opta pentru culorile nude.

Păr neîngrijit. E adevărat, tema părului este una complexă. Bineînțeles că multe persoane nu-și permit o îngrijire calitativă și costisitoare la salon.

Vârfurile despicate nu pot fi vindecate. Este mai bine ca părul tău să aibă o lungime medie, dar să fie sănătos.

Rădăcinile crescute. Sunt culori speciale, de aceeași nuanță a rădăcinilor. Când vezi că părul e crescut, optează pentru ele. Va arăta frumos și elegant. De exemplu:

Trecem la tema lenjeriei intime. Aceasta este un must-have absolut. Trebuie să înțelegem că nu arătăm mai atractiv atunci când este vizibilă culoarea sutienului de sub o bluză albă.

Atunci când îmbraci o cămașă sau un top, asigură-te că sutienul nu este vizibil din spate și din față. În mod ideal, nici curelele nu ar trebui să fie vizibile.

Lenjeria trebuie să o alegem conform mărimii și să nu fie transparentă!

Hainele subdimensionale.
Cred că mulți au văzut sau chiar au purtat cămăși care abia se ajustează în zona nasturilor. La femei, principala problemă este atunci când cămașa nu se aranjează pe corp în zona pieptului. La bărbați – abdomenul. În acest caz, ar fi perfect să cumpărați hainele cu o mărime mai mare.

Al doilea exemplu sunt blugii. Este necesar să vă alegeți hainele conform parametrilor individuali pentru a ascunde imperfecțiunile.

Următorul subiect – pietrele preferate de multe persoane.
Pe tricouri, pe blugi, pe pălării și alte haine, de câte ori este posibil, femeile adoră decorul cu strasuri. În următoarele fotografii, putem observa că este mai elegant să aveți o haină fără imprimeu decât o mulțime de strasuri și sclipiri diferite.

Accesoriile și bijuteriile
Mai concret, atunci când exagerăm cu alegerea accesoriilor pe care le vom purta. Dacă vreți să arătați elegant, optați pentru una sau două bijuterii la ținută. Va arăta mult mai scump decât atunci când vei pune pe tine tot ce găsești prin casă.

Ultimul detaliu din această listă sunt colanții
Alege o culoare cât mai aproape de culoarea naturală a pielii tale. O altă opțiune ar fi colanții negri. Vor contribui la ținuta ta și vei arăta mult mai elegant.

Nu în ultimul rând, cel mai important este să fii îngrijită. Poartă haine și încălțăminte curate, fă duș regulat, folosește deodorant și ai grijă de aspectul părului tău. Nici o haine scumpă nu va arăta pe tine mai scump dacă miroși neplăcut sau ai părul gras.

Acest articol conține câteva sfaturi care te vor ajuta să fii în pas cu moda. Nu sunt reguli stricte. Îmbracă și optează pentru ceea ce te face să te simți confortabil!