9 semne că suntem sclavi ai societății moderne

Zilnic suntem inundați cu semnale de timpuriu în viață, încurajându-ne pe fiecare dintre noi să mergem pe un anumit drum folosind ochelari de cal, în scopul de-a ne descuraja să căutăm alternative față de ceea ce ,,turma” face sau gândește. Viața este atât de complexă încât, dacă suntem atenți, ne dăm seama că există un număr infinit de posibilități pe care am putea să le valorificăm în direcția potrivită.

Suflare.ro îți prezintă 10 semne care îți ridică un mare semn de întrebare referitor la gradul de libertate omenesc în societatea modernă.

 

 

Impozite și taxe

Acesta este, probabil, cel mai mare indicator că suntem sclavii unei societăți defuncte. Noțiunea tradițională de sclavie evocă imagini de oameni în cătușe obligați să muncească pe plantațiile proprietarilor de plantații bogați. Versiunea modernă a acesteia este impozitarea forțată, unde veniturile noastre sunt reținute în mod automat înainte de-a vedea banii, indiferent dacă suntem sau nu de acord cu asta și cu modul în care sunt cheltuiți acești bani.

Industria farmaceutică

Îngrijirea medicală modernă pentru toți este un progres științific, dar a devenit din păcate îngrijirea bolnavilor, unde rareori sunteți sfătuiți să mâncați sănătos și să vă mențineți sănătatea mentală și fizică, dar în mod curent sunteți sfătuiți să consumați medicamente și proceduri costisitoare, care sunt împinse pentru profitul corporațiilor din industria medicală.

Politica

profitul corporațiilor – conform principiului Machiavelic ,,Dezbină și Cucerește” ce este aplicat societății noastre. Toate partidele majore sunt corupte. Crezând într-unul dintre aceste partide și ardeți energia personală argumentând cu alte persoane obișnuite care este mai bun și fiți siguri că „noi, oamenii” nu vom fi mai uniți împotriva corupției.

Banii

Munca este importantă și cu banii vă plătiți facturile, însă, atât de mulți oameni își pierd cei mai buni ani din viață făcând lucruri pe care le urăsc, doar pentru bani. Adevărul despre bani astăzi este că nu avem bani, dar în schimb, moneda fiat inflaționistă creată din aer este deținută și manipulată în mod privat. Având în vedere că este încă necesară obținerea banilor pentru a trăi în această lume, este cel mai bine să valorificăm timpul pentru a face ceva ce ne place sau lucrând cu oameni pe care nu-i disprețuim. Este mai ușor decât ați putea crede de-a trăi cu mai puțini bani decât avem nevoie, trebuie doar să fiți dispuși să mergeți împotriva curentului pentru a realiza acest lucru.

Consumerismul

De fiecare dată când un card de credit este emis se creează cifre în bilanțurile băncilor care sunt cele mai implicate în jefuirea financiară a lumii de azi. Aceste cifre sunt apoi multiplicate electronic de sistemul de rezervă fracționat, care crește exponențial puterea acestor instituții. Participând la acest lucru, și fiind de acord să plătiți acești bani falși înapoi cu dobândă în scopul de a menține un anumit stil de viață.

Televiziunea

TV este instrumentul cel mai puternic folosit pentru controlul minții, și „programare”, care este disponibil, în timp ce cu siguranță, divertismentul este orientat pentru a consolida anumite comportamente în rândul maselor. Dramatizarea importanței ego-ului, sexualizarea a tot, glorificarea violenței și supunerea în fața unei autorități false sunt principalele caracteristici ale TV moderne.

Armele

Aceasta este o lume violentă, iar infractorii se angajează în criminalitate împotriva oamenilor cinstiți la fiecare nivel al societății, inclusiv din cadrul guvernului. Sigur, într-o lume perfectă armele nu ar fi necesare, dar din păcate, lumea noastră nu este așa iar armele de foc sunt într-adevăr o formă foarte eficientă de protecție împotriva infractorilor de drept comun și guvernelor abuzive deopotrivă (asta este valabil la americani, conform celui de-al 2-lea Amendament din Constituția SUA, n.b.). Disponibilitatea de a renunța la dreptul de auto-apărare este un semn că ați cedat responsabilitatea personală altcuiva. Dacă masele abdică de la responsabilitatea personală este unul dintre cele mai importante aspecte de control ale lor.

Mass-Media

Mass-media este un instrument de control și manipulare, ea continuă să sprijine ideile și opiniile lumii, distrăgându-vă atenția în mod voluntar pentru a fi un sclav al acestui proces subtil de programare mentală. Chiar știrile locale sunt un scenariu la nivel național creat de către agenții corporațiilor însărcinate cu formarea opiniilor despre anumite evenimente.

Istoria

Există multe întrebări fără răspuns cu privire la originea rasei umane care indică o versiune diferită a istoriei umane decât ceea ce se predă în școală. Citește 20 de întrebări de istorie ce sunt refuzate a se răspunde în școală, pentru a descoperi unele dintre mai multe moduri în care istoria noastră a fost deturnată.