A fi slabă nu mai este la modă: 18 vedete care confirmă acest lucru

Cât noi am stat în carantină, tendințele îm modă au suferit schimbări.

În mod natural, nu există atât de multe norocoase în lume cu o figură slabă și un metabolism puternic. Sunt mult mai multe femei supraponderale sau care cu greu încearcă să slăbească. Din păcate, nu există oameni sănătoși care să ducă un stil de viață leneș, să mănânce cât pentru doi și în același timp să mențină o figură model. Și dacă ai puțin peste 40 de ani, atunci pregătește-te: dacă nu îți reduci dieta obișnuită și nu adăugi activitate fizică în viața de zi cu zi, talia va începe rapid să crească.

Prin urmare, problema pierderii în greutate privește pe foarte multă lume. Încercări nesfârșite de schimbare, dietă, numărarea caloriilor și renunțarea la mâncăruri delicioase pentru a te bucura apoi de reflexia din oglindă – toate acestea necesită o cantitate uriașă de energie. Recent, însă, a devenit clar că vorbitul despre slăbire nu este doar plictisitoare, ci și depășită. Slab nu înseamnă frumos! Iar femeile moderne urmează cu totul alte principii.

1. Individualitatea este mai importantă decât greutatea
Modelele deschise, cu picioare lungi și omoplați proeminenți au fost îndepărtate de pe piedestalul celor care stabilesc tendințele, ca să le ia locul doamne energice care știu să facă un trend din neajunsurile lor. Kim Kardashian nu poate fi numită slabă și peste 183 de milioane de followeri pe Instagram îi urmăresc fiecare mișcare.

Vedetele de la Hollywood cu figuri feminine sunt, de asemenea, mulțumite de greutatea lor – Monica Bellucci,

Scarlett Johansson, 

Kate Winslet,

Beyonce,

Nicki Minaj.

2. Și industria modei se schimbă
Trendurile pentru fetele zvelte a apărut odată cu dezvoltarea industriei modei: hainele arată bine pe femeile înalte și slăbuțe. Dar acum societatea s-a răzvrătit: se spune că hainele ar trebui să fie destinate oamenilor normali și nu pentru modele tip umeraș. Unii deputați au cerut chiar să introducă noi parametri pentru modele – dimensiunea 46-48.

La prezentările de modă, într-adevăr sunt din ce în ce mai multe fete cu un aspect și un volum obișnuit. Apropo, elita modelelor, așa-numita lenjerie intimă (cele care demonstrează lenjeria intimă a unui brand cunoscut și au milioane de redevențe), nu sunt deloc slabe. Se potrivesc mai degrabă standardelor epocii de aur a afacerii de modelare 90-60-90, când străluceau Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington.

3. Hainele supradimensionate sunt la modă

Moda pentru figuri feminine de tip astenic a apărut și apoi s-a estompat de-a lungul secolelor XX și începutul secolului XXI. Doamnele s-au chinuit cu diete pentru a se potrivi într-o ținută la modă: o rochie cu talie îngustă, o fustă creion, pantaloni mulați și haine similare. Dar acum, deja multe sezoane la rând, în trend sunt hainele mari și largi! Ce este convenabil, este și relevant. Și cine ar fi crezut că jachetele ca și cum ar fi pentru bărbați, pulovere lungi, jachete mari, pantaloni și rochii largi vor fi incluse în toate colecțiile de modă.

Apropo, anul acesta au fost adăugați în cutia supradimensionată blugii-banane și pantalonii plisați (salut din anii `90). Anterior, astfel de lucruri supradimensionate ascundeau volumele în exces pentru doamnele corpolente. Și acum sunt haine pentru fiecare tip de corp și stil. Democrat și foarte convenabil. Experții prezic chiar că cumpărătorii vor renunța în curând la XS, căci va fi de modă veche.

4. Ideea frumuseții feminine s-a schimbat

Să slăbești mult nu înseamnă să obții o figură ideală, „fetele de fitness” ne-au convins de acest lucru în ultimii ani. Și pentru ca figura să fie frumoasă și delicată, corpul să fie elastic și picioarele bine-definite, trebuie să păstrezi în formă mușchii. În același timp, trebuie să respecți alimentația corectă și în nici un caz înfometarea, să fii pregătită pentru faptul că, alături de forme frumoase, vor veni o duzină de kilograme.

Poți rămâne în formă cu o siluetă atletică frumoasă, dar aceasta să nu fie dusă până la distrofie, ca cea care a domnit pe podiumurile de acum zece ani. Prin urmare, fetele preferă din ce în ce mai mult sportul decât să refuze să mănânce.

5. E la modă să fii sănătos

Ai observat câți oameni duc acum un stil de viață activ? Exercițiile fizice au devenit la modă, iar cei care vor să țină pasul cu tendințele merg la sala de sport, merg cu bicicleta, aleargă în parc dimineața, învață yoga sau improvizează o sală de sport acasă. În timpul pandemiei, am stăpânit un nou format de instruire – online. Și s-a dovedit că este convenabil și comod! Pentru că vrem să fim mereu tineri și sănătoși. Persoanele cu o greutate scăzută în mod sever sunt mai susceptibile la boli. Plinătatea excesivă, de asemenea, nu contribuie la o sănătate bună, dar 5 kilograme în plus nu vor provoca niciun rău.

O persoană care aderă la un stil de viață sănătos se străduiește să antreneze mușchii și rezistența. Și este clar că activitatea fizică se poate face cu o dietă echilibrată, plus suficiente calorii pentru a avea energie pentru sport. Nu vei rezista mult doar pe frunzele de salată. Dar organizarea unei alimentații adecvate pentru tine este ușoară: rețelele sociale sunt pline de rețete, există servicii de livrare și cafenele speciale.

Nu e greu să îți menții trupul sănătos și la modă!