Adaugă accente coafurii tale! 17 tunsori cu breton, care sunt în vogă în acest sezon.

Industria frumuseții se află într-o continuă schimbare, evoluând dinamic, spontan, complet haotic și imprevizibil, astfel încât, noi, femeile, avem parte de noi și noi idei de look-uri și coafuri, concepute ca să arătăm cu toate mai bine. În acest an sunt deosebit de actuale și populare tunsorile stilate cu breton. Toate pentru că un breton potrivit corect îți face înfățișarea mai tânără, atrăgătoare și elegantă, misiunea esențială a sa fiind să mascheze carențele feței și să confere acesteia un aspect ceva mai șic. Acum, hai să vedem care sunt principalele tendințe ale acestui sezon.

Bretonul asimetric arată perfect indiferent de lungimea părului. Acesta poate completa o tunsoare Pixie contemporană, o coafură Sheg sau chiar și o frizură cascadă.

O coafură ultra-scurtă cu breton drept este o opțiune progresistă și extravagantă pentru tinere și se potrivește doar fetelor cu trăsături perfect simetrice ale feței, creând un aspect îndrăzneț și contemporan.

Bretonul „perdea” reprezintă o opțiune sofisticată, care se potrivește tuturor femeilor fără excepții.

Bretonul rupt se potrivește femeilor cu fața ovală, care vor să adauge o notă de neglijență și puțin huliganism în aspectul lor din viața de zi cu zi.

În acest an au fost neașteptat de populare tunsorile pentru păr mediu și scurt.

Aceste tunsori pot fi completate armonios cu orice tip de breton.

Bretonul constituie o modalitate excelentă de a întineri și a echilibra trăsăturile feței.

Dar nu uita că este un element greu de întreținut, care necesită îngrijire zilnică.

Tunsorile cu breton asimetric în mai multe straturi îți vor face părul mai voluminos și îți vor scoate în evidență trăsăturile feței.

O recomandare a stiliștilor este că acesta să fie purtat pe sau nițel mai sus de linia sprâncenelor.

Bretonul rămâne o opțiune viabilă chiar și pentru femeile care vor să arate conservator și clasic.

Una din principalele tendințe ale anului 2020 este tunsoarea Carre clasică, cu breton perfect drept.

Aceasta întinerește substanțial orice femeie și te va face să arăți mult mai cochetă. O asemenea coafură cu breton poate fi efectuată pe șuvițe dense, subțiri și ondulate.

Tunsoarea Garçon e adorată de femeile care nu sunt dispuse să-și aranjeze îndelung părul.

Iar bretonul conferă tunsorii un aspect foarte galant și feminin, în pofida formei simpliste și lungimii scurte.

Tunsoarea bob a cunoscut un adevărat boom în acest an, datorită universalității și versatilității sale, care o fac perfectă atât pentru femeile de 20, cât și pentru cele de 50 de ani. Bretonul pentru bob este selectat individual, dar cel mai des se bucură de prioritate versiunea alungită.

Un Pixie elegant se potrivește oricărei femei, indiferent de statut, forme sau vârstă. De regulă, această tunsoare e preferată de doamnele care vor să aibă un păr elegant și voluminos, fără să consume mult timp pentru aranjarea acestuia. Dacă te încadrezi în această descriere, nu uita să-ți lași un breton alungit.

Indiferent de vârstă, stil vestimentar și stil de viață, întotdeauna va exista o opțiune ideală pentru tine, care-ți va scoate în evidență avantajele, nu rămâne decât să experimentezi, vorba aia, cine caută – găsește.