Află 7 trucuri care te vor ajuta să arăți frumos pe poze

Oricine poate arăta frumos pe poze, trebuie doar de avut în vedere careva mici secrete, care, în fața unui obiectiv, să le scoți din mânecă, să le folosești, și ce- ți mai rămâne? Să fii cea mai tare pe poze, atât doar.

Jurnaliștii editorialului The Daily Mail, împreună cu prezentatoarea de știri de la postul TV, Sky News, Samantha Simmonds, au petrecut un experiment și au descoperit câteva simple trucuri, care îți vor conferi un aspect maximal de frumos pe poze.

1

Toți avem fețele asimetrice, de aceea, trebuie să găsești partea optimă pentru tine. Decide care parte a feței îți place mai mult și oferă obiectivului ce e mai bun după opinia ta.

 

2

Samantha Simmonds spune că atunci când pozează, ea încearcă să privească prietenos spre obiectiv, ridicând sprâncenele. Angelina Jolie, Drew Barrymore, Sharon Stone și alte celebrități recurg la un truc, ele STRÂNG PUȚIN OCHII, pentru a reda o privire mai convingătoare și mai atentă.

3

Autorii experimentului consideră că zâmbetul larg, forțat, apare nenatural, mai ales că acest zâmbet 32 de dinți nu șade bine oricui. Zâmbetul reținut, ușor, va face fața mai plăcută și nu va accentua ridurile.

4

Pentru a reduce vizual din volumul feței, autorii experimentului recomandă două lucruri simple: trebuie de întors spre cameră cu partea mai frumoasă a feței sub un unghi de 30 grade și totodată, de lipit vârful limbii de cerul gurii. Așa fața va părea, vizual, mai îngustă.

5

Pliscul acesta nu doar că nu înfrumusețează, dar și strică toată poza. Poți puțin strânge buzele, parcă ai vrea să dai un scurt sărut, numai te rog, nu le întinde ca un rățoi.

6

Dacă fața va fi un pic mai jos decât camera, se va primi că privești puțin în sus, parcă ai întinde gâtul. Așa poza îți va reuși mai bine. Și invers, experții recomandă să nu stai deasupra obiectivului, pentru că fața va părea agresivă și mai puțin atrăgătoare.

7

Pentru o fotografie în profil, ridică puțin bărbia, pentru ca fața să pară mai expresivă. Acest truc vizual va alungi gâtul și va îngusta obrajii.